GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διακρίσεις για την Ομάδα Αγωνιστικής Αναρρίχησης του ΕΟΣ Ξάνθης, στο 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης. Οι αγώνες διήρκησαν 2 ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στις 25 &...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 30ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης. Οι αγώνες διήρκησαν 2 ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στις 25 & 26 Ιουνίου στη Κομοτηνή φιλοξενώντας 134 αθλητές και αθλήτριες από 17 σωματεία. Το Σάββατο 25/6 αγωνίστηκαν οι μικρές παιδικές κατηγορίες με 100 αθλητές και τη Κυριακή οι μεγαλύτερες αγωνιστικές κατηγορίες.

Ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες  πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και κατακτώντας  τέσσερα μετάλλια: Δανάη Βαλσαμίδη, ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών, Ζωή Παλτατσίδου, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων, Βασίλης Μπέρτος χρυσό μετάλλιο και Ιάσονας Βαλσαμίδης χάλκινο στην  κατηγορία Εφήβων.

Στην διοργάνωση παραβρέθηκαν τοπικοί εκπρόσωποι καθώς και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ο.Α. Νίκος Κοντός και ο Έφορος Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α. Θεόδωρος Τσαβδαρίδης. Ευχαριστούμε τον ΕΟΣ  Κομοτηνής για την άψογη διοργάνωση και όλους τους φορείς και εθελόντριες/ές που συνέδραμαν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια