GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεδριάζουν την Πέμπτη 21/7 το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Δημοτικό Συμβούλιο


Δημοτικό Συμβούλιο

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο κτίριο του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στη Γενισέα του Δήμου Αβδήρων στις 21 Ιουλίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Δημιουργία κοινόχρηστων θέσεων στάθμευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) σε παραλίες του Δήμου Αβδήρων (εισηγητής: Δήμαρχος).
  2. Κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην παραλία Μυρωδάτου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος της ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ (εισηγητής: Κασσέρης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος).
  3. Κατάληψη κοινόχρηστου χώρου στην παραλία Μυρωδάτου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος του ΚΑΡΑΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (εισηγητής: Κασσέρης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος).
  4. Εξέταση αιτήματος διαγραφής από θέση στην λαϊκή αγορά ΓΕΝΙΣΕΑΣ και επικαιροποίηση πίνακα θέσεων (εισηγητής: Κασσέρης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος).
  5. Έκδοση Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής στον προ του 1923 οικισμό ΒΕΛΟΝΗ του Δήμου Αβδήρων κατά των κληρονόμων του ΣΑΜΠΑΝ ΟΓΛΟΥ Σαμπάν του Μουσταφά, κατοίκου εν ζωή Βελόνης του Δήμου Αβδήρων και κάθε τρίτου έλκοντος δικαίωμα κυριότητας, σε τμήμα του δρόμου του οικισμού εμβαδού 22,16 τ.μ. που περιγράφεται στο τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αβδήρων (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).
  6. Διόρθωση ορίων και γεωμετρική μεταβολή γεωτεμαχίων στον οικισμό Διομήδειας του Δήμου Αβδήρων (εισηγήτρια: Ιωακειμίδου Αθηνά, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).
  7. Αύξηση ωραρίου υπαλλήλου ΙΔΑΧ του Δήμου Αβδήρων από μερική σε πλήρη απασχόληση (εισηγητής: Δήμαρχος).
  8. Έγκριση έκθεσης 2ου τριμήνου του έτους 2022, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (01.04.2022 έως και 30.06.2022) (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
  9. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αβδήρων οικονομικού έτους 2022 (εισηγητής: Κεμανετζής Παναγιώτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας).

Οικονομική Επιτροπή

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Γενισέας στις 21 Ιουλίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/τ.Α΄/19-07-2018) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΕΛΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΟΧΩΡΙΟΥ» προϋπολογισμού 1.790.322,58 € χωρίς Φ.Π.Α. (εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Αβδήρων).
  2. Έγκριση πρακτικών ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών και οικονομικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και ανάδειξης του προσωρινού αναδόχου, της υπηρεσίας με τίτλο: «ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023» (εισηγητής: Δήμαρχος).
  3. Κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων Δήμου Αβδήρων – Κατανομή των εγκεκριμένων από το Υπουργείο Εσωτερικών θέσεων ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού μερικής ή /και πλήρους απασχόλησης (εισηγητής: Δήμαρχος).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων και του Δήμου Αβδήρων για την Πράξη: «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός των υποδομών λιμένων και αλιευτικών καταφυγίων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων» (εισηγητής: Σταυρακάρας Φώτιος, Πρόεδρος Δ.Λ.Τ. Δήμου Αβδήρων).
  5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου ως συνδιοργανωτής σε πολιτιστική εκδήλωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Σελίνου Βιστωνίδας Δήμου Αβδήρων και εξειδίκευση πίστωσης (εισηγητής: Δήμαρχος).
  6. Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης του έτους 2022 (01.04.2022 έως και 30.06.2022) για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
  7. Οικονομική ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Διομήδειας και εξειδίκευση πίστωσης (εισηγητής: Δήμαρχος).
  8. Έγκριση δαπανών για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου και έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής (εισηγητής: Δήμαρχος).
  9. Σύνταξη σχεδίου 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2022 (εισηγητής: Δήμαρχος).
  10. Εξειδίκευση πιστώσεων ΚΑ εξόδων εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό του Δήμου Αβδήρων οικονομικού έτους 2022 (εισηγητής: Δήμαρχος).


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια