GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοκ στην Αίγινα: 20χρονη κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Σοκ και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά προκαλεί η είδηση του απαγχονισμού ενός 20χρονου κοριτσιού στην Αίγινα.


Σοκ και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά προκαλεί η είδηση του απαγχονισμού ενός 20χρονου κοριτσιού στην Αίγινα.
Την νεαρή κοπέλα εντόπισε απαγχονισμένη το πρωί του Σαββάτου (30/7) μέσα στην αυλή του σπιτιού της η μητέρα της, η οποία βρίσκεται από εκείνη τη στιγμή σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν την εκδοχή της αυτοκτονίας, ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τουναντίον, μάλιστα, αφού με βάση καταθέσεις ανθρώπων που ήταν μαζί της μέχρι και λίγες ώρες πριν τον θάνατό της δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να χυθεί φως στο μυστήριο κατ’ αρχάς από την νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια