GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1.500 μοτοσικλετιστές από τα Βαλκάνια έρχονται στον Ίμερο

Ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή με την ελπίδα να «μεγαλώσει» στο μέλλον.


Ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή με την ελπίδα να «μεγαλώσει» στο μέλλον.

Περίπου 1.500 μοτοσικλετιστές από τα Βαλκάνια (κυρίως από Βουλγαρία) θα έρθουν στο άλσος του Ιμέρου πλησίον του Τουριστικού Περιπτέρου το διάστημα 01-07 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή και ευελπιστεί να «μεγαλώσει» και άλλο στο μέλλον.

Στα τέλη Μαΐου ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών «Μακεδονία» σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών είχαν προβεί σε καθαρισμό του άλσους Ιμέρου προκειμένου να γίνει η φιλοξενία των δικυκλιστών, που θα κατασκηνώσουν στην περιοχή.

Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας για την συνάντηση των μοτοσικλετιστών και την αξιοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου μετά από πολλά χρόνια δήλωσε: «Στον Ίμερο έχουμε αντάμωμα μοτοσικλετιστών και περίπου 1.500 μηχανές από τα Βαλκάνια θα έρθουν σε τμήμα που καθαρίστηκε. Θα έρθουν από τις 01-07 Αυγούστου. 

Έχει δώσει επίσης ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου με ένα χαμηλό μίσθωμα με αντάλλαγμα όμως να εξωραϊστεί και να καταστεί λειτουργικό το περίπτερο ξανά. Υπάρχει μια θετική κινητικότητα προς την πλευρά του Ιμέρου. 

Ο χώρος καθαρίστηκε και είναι έτοιμος για κατασκήνωση. Θα το δούμε πως θα πάει καθώς είναι κάτι που δοκιμάζεται για πρώτη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια