GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες δοκιμές του Λουτσέσκου- Διεκδικούν… 11άδα Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ

Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή ρεβάνς με τη Λέφσκι ο ΠΑΟΚ, αναμέτρηση που θα κρίνει αν θα έχει συνέχεια η ευ...


Σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή ρεβάνς με τη Λέφσκι ο ΠΑΟΚ, αναμέτρηση που θα κρίνει αν θα έχει συνέχεια η ευρωπαϊκή διαδρομή του στη φετινή σεζόν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» έδειξε να σκέπτεται να ανακατέψει σε σημαντικό βαθμό την τράπουλα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στη Βουλγαρία.

Στο σημερινό πρόγραμμα λοιπόν δοκίμασε ένα σχήμα με τους Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ στο αρχικό σχήμα.

Ειδικότερα, ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα μπει ο ετοιμοπόλεμος πια Λύρατζης αντί του Σάστρε ενώ οι υπόλοιποι θα είναι οι Ράφα Σοάρες αριστερά και οι Ίνγκασον, Κάργας στο κέντρο της.

Στο κέντρο δοκιμάστηκαν σήμερα οι Κούρτιτς, Ντόουγκλας και μπροστά τους ο Ντάντας, ενώ αριστερά χρησιμοποιήθηκε ο Μπίσεσβαρ και δεξιά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκε για μία ακόμη μέρα ο Νάρεϊ.

Βέβαια υπήρξαν και άλλες δοκιμές όπως εκείνες του Τσιγγάρα ή του Σβαμπ δίπλα στον Ντόουγκλας και τον Κουαλιάτα ή τον Κωνσταντέλια αριστερά αλλά οι πρώτοι είναι αυτοί που δειχνουν οι επικρατέστεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια