GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



UEFA διοργανώσεις: Με Λέφσκι ο ΠΑΟΚ, με Γκόμελ ο Άρης

  Τους πρώτους αντιπάλους τους στο Europa Conference League έμαθαν πριν από λίγο οι ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Άρης (ο Παναθηναϊκός ξεκινάει...

 


Τους πρώτους αντιπάλους τους στο Europa Conference League έμαθαν πριν από λίγο οι ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Άρης (ο Παναθηναϊκός ξεκινάει αργότερα).

Με Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ – Με Γκόμελ ο Άρης

ΠΑΟΚ και Άρης, για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, θα αντιμετωπίσουν τη Λέφσκι Σόφιας και την Γκόμελ από τη Λευκορωσία, αντίστοιχα.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 28 Ιουλίου, με τα πρώτα ματς να είναι εκτός έδρας και τα δεύτερα στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται απίθανο να ταξιδέψει ο Άρης στη Λευκορωσία, λόγω της εμπλοκής των Λευκορώσων στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ ήταν οι: Τζουργκάρντεν (Σουηδία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία), Ρασίνγκ Ουνιόν (Λουξεμβούργο) ή ο νικητής του ζευγαριού Φλοριάνα (Μάλτα) – Πετροκούμπ (Μολδαβία).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη ήταν οι: Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) ή ο νικητής του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα) – Ατλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντ (Ανδόρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια