GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χαμός στην αστυνομία Ξάνθης, συνεχώς κουβαλιέται "νέος" κόσμος! Ν' ανοίξουν τα τηλέφωνα Τσέπελη- Πασχάλη Γιώρη!

  Με εντολή Εισαγγελέα ν' ανοίξουν τα τηλέφωνα μεταξύ Δημάρχου  Τσέπελη και αστυνομικού διεύθυνση Ξάνθης για την πλήρη εξιχνίαση της υπό...

 


Με εντολή Εισαγγελέα ν' ανοίξουν τα τηλέφωνα μεταξύ Δημάρχου  Τσέπελη και αστυνομικού διεύθυνση Ξάνθης για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και να λάμψει η αλήθεια για το κύκλωμα!!! Ο Εισαγγελέας κ.Κίτσας έδωσε το "φως" να ξεκινήσει η επιχείρηση, πάνω από 25 οι ύποπτοι!
Χαμός γίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης καθώς ο Εισαγγελέας Ξάνθης κ.Κίτσας έχει πάρει στους "ώμους" του την επιχείρηση ΚΑΘΑΡΣΗΣ απο το τεράστιο κύκλωμα διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Ξάνθης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, απο το πρωί της Τρίτης έχουν γίνει έφοδοι σε αρκετά σπίτια κι έχουν βρεθεί αρκετά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κυρίως χασίς), ενώ συνεχώς  η Δίωξη Ναρκωτικών καλεί και νέους ύποπτους για ανάκριση!!!  Διευρύνοντας τον κύκλο των υπόπτων. !

Σημειώνεται οτι το κύκλωμα αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης που παρακολουθούσαν εδώ και μήνες τους δράστης, ενώ ενήμερος ήταν μόνο ο Εισαγγελέας Ξάνθης κ.Κίτσας που έδωσε εντολές να μην "διαρρεύσει" τίποτα, καθώς κάποιοι απο τους "υπόπτους", διέδιδαν ότι έχουν ....προσβάσεις στην αστυνομία και διαθέτουν πλάτες! 

Ενώ υπάρχουν και πολλές συνομιλίες που οδήγησαν στο "σπάσιμο" του αποστήματος!!!! Ενήμερος για την υπόθεση είναι και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Θεοδωρικάκος!

Όπως έχουμε αποκαλύψει, πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός και στέλεχος της παράταξης Τσέπελη  είναι μέσα στους  συλληφθέντες και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν "γεμίσει" υπόπτους η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενώ  πολλοί από  έχουν ήδη "σπάαει"και δίνουν νέα ονόματα εμφανίζοντας ... χαρτιά οτι είναι απλοί χρήστες, αποκαλύπτοντας όμως τους προμηθευτές τους, πολλοί από  τους οποίους είναι γνωστά πρόσωπα στην πιάτσα.

Ο Εισαγγελέας Ξάνθης έχει δώσει αυστηρές εντολές στα αστυνομικά όργανα για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για σύσταση συμμορίας, ενώ συνεχώς βγαίνουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια καθώς υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα, ενώ ήδη απο το πρωϊ .έχουν γίνει πολλοί έφοδοι σε σπίτια και έχουν βρεθεί και ποσότητες ναρκωτικών!! 

Μάλιστα εμπλέκονται και μουσουλμάνοι απο την Χρύσα και την γύρω περιοχή, 

Το "T" παρακολουθεί τις εξελίξεις και απλά ζητεί από την Εισαγγελική αρχή, ν' "ανοίξουν"και τα τηλέφωνα του Δημάρχου Τσέπελη αλλά και του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη προκειμένου να μην αιωρούνται ερωτηματικά και να ΛΑΜΨΕΙ όλη η αλήθεια!!!  

Να δοθεί άπλετο φως στην όλη υπόθεση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια