GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ «ΜΠΡΟΣΤΆ» ΤΗΝ… ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ

Έντονες (αναμενόμενες) συζητήσεις, προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» για τον υποτιθέμενο «πόλεμο» του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώ...


Έντονες (αναμενόμενες) συζητήσεις, προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» για τον υποτιθέμενο «πόλεμο» του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη κατά του Δήμαρχου Τσέπελη, που αποκάλυψε ωστόσο όχι ο ίδιος… αλλά η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ!!!

  • Που οφείλεται βέβαια σε τρείς λόγους:

1. Στον πανικό που επικρατεί πλέον στο σύστημα Ψωμά - Δημάρχου γιατί δεν «βρίσκει» υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φεύγουν συνεχώς υποστηριχτές από το πλευρό τους…

2. Στο ότι τα κεντρικά της Ν.Δ. «δεν δίνουν χρίσμα στο Τσέπελη εξ’ αιτίας της πλήρους σύμπλευσής του με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ και τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, που αποτελεί πλέον και το κόκκινο πανί στη περιοχή για το ΥΠΕΞ!

3. Και μετά το Δήμαρχο Τσέπελη, η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά είναι στο «επίκεντρο» και για τις «δραστηριότητές» του στη ΔΙΑΜΑΘ, αφού είναι η εξ’ απορρήτων του!

Μάλιστα ήδη το κλίμα πανικού αρχίζει και μεταφέρεται και στα στελέχη 2ης και 3ης γραμμής! Και μην αποκλείεται αν και καλοκαίρι… να έχουμε τέτοιες εξελίξεις, που θα τρίβετε οι περισσότεροι τα μάτια σας…!

Δεν υπάρχουν σχόλια