GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ! Του λένε «ΟΧΙ» και οι… «γαλάζιοι», λόγω των συναλλαγών με Ψευτομουφτή & Τούρκο Πρόξενο!

  Έξω φρενών το ΥΠΕΞ με τον Δήμαρχο που νομιμοποιεί την προπαγάνδα της  Άγκυρας και «σιωπά» όταν τον χαρακτηρίζουν… δήμαρχο Iskece!  Επί ΣΥΡ...

 


Έξω φρενών το ΥΠΕΞ με τον Δήμαρχο που νομιμοποιεί την προπαγάνδα της  Άγκυρας και «σιωπά» όταν τον χαρακτηρίζουν… δήμαρχο Iskece!  Επί ΣΥΡΙΖΑ έτρεχε με τον Ζεϊμπέκ στο Υπουργείο Πολιτισμού για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ «Πρώτο Σκαλί» στην Π. Πόλη.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ «ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ» ΑΛΕΞΗ!

-«Διορισμένε» Πρόεδρε της ΝΟΔΕ Αντώνη Νταμπουρατζή, υιοθετείς τις «συναλλαγές» του Δήμαρχου Τσέπελη με το Τουρκικό Προξενείο και τον «Ψευτομουφτή» Αμέτ Μετέ; Στηρίζεις τον νόμιμο Μουφτή Ξάνθης, ή τον ...«παράνομο»; Είσαι με τη Νέα Δημοκρατία ή τους "γυρολόγους" και "τυχοδιώκτες" του κόμματος;


Καρέ - καρέ αποκαλύπτεται τελικά η μεθόδευση του Δήμαρχου Τσέπελη που επί ΣΥΡΙΖΑ παρακαλούσε το ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και έτρεχε με τον βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ να «βγάλει» άδεια για το παράνομο καφέ μπαρ «ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ» που διαθέτει στην είσοδο της Π. Πόλης…

Και στις εκδηλώσεις του πρώην  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη όταν τον ρωτούσαν με ποιο κόμμα είναι, απαντούσε με χαμόγελο, «εγώ είμαι… αριστεροκεντροδεξιός»!

Πανικόβλητος λοιπόν ο Δήμαρχος των ... 3.000.000 ευρώ απευθείας αναθέσεων χωρίς να έχει να έχει επιδείξει κανένα έργο επειδή εισπράττει μόνο ΟΧΙ και από τους γαλάζιους όταν τους ζητάει να κατέβουν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιό του, τι έκανε λέτε πληροφορούμενος ότι «δεν πρόκειται να πάρει χρίσμα από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας λόγω των συνεχών συναλλαγών του με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ και τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής που είναι μάλιστα και παράνομες σε μεγάλο βαθμό;


-Μεθόδευσε μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αλέξη Νταμπουρατζή και τους «κύκλους» που υπηρετεί, από τη μια να ρίξει λάσπη στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης  Κώστα Κουρτίδη, προκειμένου να έχει την εύνοια του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη που ΤΡΕΜΕΙ μην τον βάλει ο Μητσοτάκης στο ψηφοδέλτιο κι από την άλλη, «να περάσει» ψήφισμα στήριξής του από το κομματικό όργανο, διότι τα περισσότερα γαλάζια και επώνυμα στελέχη, έχουν πει «ναι» και θα κατέβουν με το ψηφοδέλτιο του νέου Στράτου Κοντού, η απήχηση του οποίου φαίνεται πως είναι «ποτάμι» που παρασέρνει το παλιό και το φθαρμένο…!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕ ΝΑ «ΚΟΙΜΗΘΕΙ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ»


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν μπορεί να «κοιμηθεί» μετά:

  1. Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο εκπληκτικό «Οδοιπορικό» της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» στη Ροδόπη και στη Ξάνθη, που έγραψε επί λέξει τα παρακάτω:

«Βέβαια, πολλές φορές, προβλήματα δημιουργούνται και από χριστιανούς αξιωματούχους, προς άγραν (μειονοτικών) ψήφων. Προ ημερών, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μετείχε σε Ιφτάρ (βραδινό δείπνο την περίοδο του Ραμαζανίου) που διοργάνωσε η ψευδομουφτεία της περιοχής. Εκεί, μάλιστα, ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ φέρεται ότι τον αποκάλεσε δήμαρχοİskeçe (έτσι ονομάζεται η Ξάνθη στα τουρκικά), κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί τον κ. Τσέπελη αλλά εξόργισε την Αθήνα. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ο Μετέ έχει καταδικαστεί για ακραία αντισημιτικές δηλώσεις».

2. Την ευχή του Υπουργού Ανάπτυξη Κωστή Χατζηδάκη που αποκάλεσε τα «Πομακοχώρια»… «Πομακοχώρια» στις αναρτήσεις για τις επισκέψεις του στην Ορεινή περιοχή και όταν επισκέφθηκε την ΣΕΚΕ, ευχήθηκε «καλή επιτυχία στον νεαρό υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…».

  3. Τα συνεχή ΟΧΙ όσων υπόσχεται λαγούς και πετραχήλια για να πάνε μαζί του (σ.σ. Έμμισθες θέσεις, απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς  κλπ), που φοβούνται μη βρουν τον… «μπελά» τους με την ταύτιση μαζί τους, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει αρκετές Εισαγγελικές έρευνες σε βάρος του.

   4. Το ότι οι πολίτες «θυμούνται» ότι επί ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο προσκυνούσε τότε τον Τσίπρα και εμφανίζονταν… «αριστεροκεντροδεξιός», αλλά έτρεχε στο Υπουργείο Πολιτισμού για να νομιμοποιήσει το παράνομο «ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ» συνοδευόμενος από τον ....  βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζείμπέκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια