GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με την πλάτη στον τοίχο ο Δήμος Ξάνθης

Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι αρκετά προσεκτικός, σχετικά με τα όσα αναφέρω και έχουν σχέση με τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην Ξάνθη. ...


Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι αρκετά προσεκτικός, σχετικά με τα όσα αναφέρω και έχουν σχέση με τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην Ξάνθη. Κάπως έτσι, σχολίασα και το θέμα με τα όσα συνέβησαν κατά την κακοκαιρία που έπληξε την πόλη μας την προηγούμενη εβδομάδα, όμως δεν μπορώ να αφήνω κάποιους, να επιχειρούν να «ταΐσουν» κουτόχορτο τον κόσμο της Ξάνθης.

Σαφέστατα και ο Δήμος Ξάνθης δεν έχει καμία σχέση με το έργο του Φυσικού Αερίου στην πόλη μας, εκτός από το γεγονός ότι οι εργασίες εκτελούνται στα Διοικητικά όριά του, όμως εδώ ξεκινούν και οι ευθύνες.

Μπορεί να έχει ενταχθεί στα Εθνικά Έργα το φυσικό αέριο και να μην χρειάζεται να βγουν άδειες από τον Δήμο, όμως ο Δήμος, έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τα πάντα για το έργο αυτό και να επιτρέπει ή όχι σε κάποιον να μετατρέπει την πόλη σε ένα απέραντο μπάχαλο.

Για παράδειγμα απλά θα αναφέρω, το γιατί επέτρεψαν στους εργολάβους να σκάψουν τους δρόμους για την διέλευση των αγωγών και δεν τους υποχρέωσαν να περάσουν το δίκτυο από τα πεζοδρόμια. Στη συνέχεια επίσης θα μείνω στο γεγονός πως, ενώ είδαν ότι οι εργολάβοι που πήραν υπεργολαβίες το έργο από τον κεντρικό εργολάβο, καθυστερούσαν στο να ασφαλτοστρώσουν τις τομές που είχαν δημιουργήσει για να διέλθουν οι αγωγοί, δεν προσέφυγαν έγκαιρα στην δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας την κακουργηματική καθυστέρηση τους αυτή, πετώντας το μπαλάκι των ευθυνών άμεσα στους αποκλειστικά υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια