GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αρχισαν τα… όργανα: Η Τουρκία ξεκινά με ψεύτικες ειδήσεις την πίεση στα σύνορα!

  Με ψεύτικες, κατασκευασμένες ειδήσεις που μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ, ξεκινά η Τουρκία τον υβριδικό πόλεμο στην Ελλάδα, με πίεση που μεθοδ...

 


Με ψεύτικες, κατασκευασμένες ειδήσεις που μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ, ξεκινά η Τουρκία τον υβριδικό πόλεμο στην Ελλάδα, με πίεση που μεθοδεύεται στα σύνορα, ακόμα και για λόγους αποπροσανατολισμού!

Τούρκοι δημοσιογράφοι, ελεγχόμενοι απο την κυβέρνηση, μετέδωσαν ψευδώς ότι Αφγανός μετανάστης βρήκε τραγικό θάνατο απο ελληνικά πυρά στα σύνορα με την Ελλάδα, στην προσπάθειά του, μαζί με άλλους 7 μετανάστες να περάσουν στην ελληνική επικράτεια.

Η είδηση όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά διαψεύδεται κατηγορηματικά απο τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Θεοδωρικάκο.

Τι επιδιώκει όμως η Τουρκία με την μετάδοση αυτής της είδησης, συμπληρώνοντας το σημερινό παραλήρημα δηλώσεων εναντίον της Ελλάδας; 

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ας εγκαταλείψει επιτέλους η Τουρκία τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο»


Με ανάρτησή του στα social media , o Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος απαντά σε δημοσίευμα Τουρκικής ιστοσελίδας περί επεισοδίου στον Έβρο. Χαρακτηριστικά ο υπουργός έγραψε:

«Η Τουρκία έχει βεβαρυμένο παρελθόν στην εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών. Ας εγκαταλείψει επιτέλους τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο ».

  • ΤΙ ΜΕΤΕΔΟΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ
  • Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Milliyet, μετέδωσε:


“Το περιστατικό συνδέεται με την περιοχή Uzunköprü της Αδριανούπολης. Έγινε στο χωριό Αλίμπεη στα σύνορα. Επίθεση από τις δυνάμεις ασφαλείας στην ελληνική πλευρά φέρεται να δέχθηκε ομάδα Αφγανών μεταναστών που θέλησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Ανοιξαν πυρ. Ένα άτομο από την ομάδα των 8 ατόμων τραυματίστηκε σοβαρά. Στο άκουσμα του περιστατικού, οι τραυματίες παρελήφθησαν από τα ιατρικά συνεργεία που μετέβησαν στην περιοχή. Μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Uzunköprü. Ο Αφγανός μετανάστης, του οποίου η κατάσταση της υγείας ήταν βαριά, πέθανε παρά την παρέμβαση των γιατρών. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.”

  • ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;
  • Και η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι μόνον η αρχή απο ότι φαίνεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΘΠΕ, η Τουρκία προσπαθεί να φτιάξει το αφήγημα της ασύμμετρης απειλής απο πλευράς Ελλάδας στο επίπεδο της διαχείρισης του μεταναστευτικού, όσο και να αρχίσει αν πείθει την κοινή γνώμη ότι απαιτείται η αποσυμφόρηση της χώρας απο τα εκατομμύρια μεταναστών, προκειμένου το κράτος να αντέξει οικονομικά τη μεγάλη κρίση που βιώνει.

Εντός των επόμενων ορών, δεν αποκλείεται να δοθεί εντολή απο τον Ερντογάν για μετακίνηση μεταναστευτικών ροών προς τα τουρκοελληνικά σύνορα, μετανάστες που έχουν μετακινηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή επιχειρησιακής ανάπτυξης αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων στη μεθόριο καθώς και μυστικών πρακτόρων της ΜΙΤ για τον συντονισμών των ενεργειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια