GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μεγάλη επισκεψιμότητα από Σχολεία στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

  Κάθε χρόνο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συντηρούμε και βελτιώνουμε την περιουσία των κυνηγών, σεβόμενοι την παρακαταθήκη που δημι...

 

Κάθε χρόνο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συντηρούμε και βελτιώνουμε την περιουσία των κυνηγών, σεβόμενοι την παρακαταθήκη που δημιουργήθηκε από το υστέρημά τους.


Όπως είναι γνωστό ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης διαθέτει τον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή του Σελέρου – Ξάνθης συνολικής έκτασης 52 στρεμμάτων.

Στον χώρο αυτόν όλα αυτά τα χρόνια έχουν κατασκευαστεί κιόσκια, φυλάκιο, Εκκλησία προς τιμήν του

Αγίου Ευσταθίου, παγκάκια και άλλες υποδομές μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο που πραγματικά όμοιό του δεν υπάρχει σε ολόκληρη τη Θράκη.

Επίσης εντός της ανωτέρω έκτασης, έχουν πρόσφατα πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων – υποδομών.


Στον χώρο αυτόν εδώ και αρκετά χρόνια, διενεργούνται επισκέψεις και εκδρομές μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία της περιοχής μας, οι οποίοι δηλώνουν κατενθουσιασμένοι.

Φέτος και μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας , οι επισκέψεις των σχολείων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά και ένα σχολείο της περιοχής μας, να επισκέπτεται και να απολαμβάνει, αυτά που οι κυνηγοί δημιούργησαν με κόπο, μεράκι και αγάπη για το περιβάλλον και τον τόπο μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια