GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ!

Για όσους δεν εννοούν να καταλάβουν ή επιχειρούν και πάλι να στηρίξουν το σάπιο σύστημα που καταδυναστεύει την πόλη, όπως ο γνωστός μασόνος ...


Για όσους δεν εννοούν να καταλάβουν ή επιχειρούν και πάλι να στηρίξουν το σάπιο σύστημα που καταδυναστεύει την πόλη, όπως ο γνωστός μασόνος γιατρός που τα ίδια έκανε και  με τις εκλογές του 2019 «λιβανίζοντας» τον Τσέπελη και καθυβρίζοντας τον γιατρό Ματθαίο Σαββίδη, θα είμαστε ξεκάθαροι στις θέσεις μας για τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης που θα προκύψει από τις εκλογές του 2023, κάτι που ωστόσο θα φανεί από τις προγραμματικές θέσεις και δηλώσεις του.

-Θα στηρίξουμε λοιπόν για Δήμαρχο Ξάνθης αυτόν που θα είναι πράγματι ο Δήμαρχος που θέλει και μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα στη πόλη… και το βασικότερο, δεν θα δώσει συγχωροχάρτια αλλά όπου διαπιστώσει λαμογιά και κλεψιά… θα βάλει φυσικά τα ΛΑΜΟΓΙΑ στη φυλακή και ΔΕΝ θα τα «προστατεύει» όπως έκανε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και το ίδιο έπραξε στη συνέχεια και το «δίδυμο» Δημαρχόπουλος - Κυριάκος Παπαδόπουλος!!!

Μια από τα ίδια και συχωροχάρτια τα είδαμε και τα βιώνουμε χρόνια, από την εποχή του 1991 επί Αειμνήστου Φίλιππου Αμοιρίδη!!!


Κι όποιος κατάλαβε… ή δεν κατάλαβε!! Πρόβλημά του.
..

Δεν υπάρχουν σχόλια