GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Εγκαινιάζεται σήμερα η Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα απο τον Χρ. Δήμα

  Εγκαινιάζεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ξάνθη η Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,“Thinc”, από τον υ...

 


Εγκαινιάζεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ξάνθη η Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,“Thinc”, από τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα.

Πρόκειται για την πρώτη αμιγώς πανεπιστημιακή θερμοκοιτίδα στην Βόρεια Ελλάδα και αποτελεί μια νέα δομή του Πανεπιστημίου, που στοχεύει στην δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων, στο πεδίο της έρευνας και τεχνολογίας.


Η THINC (Thrace Incubator), έχει έδρα στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης και θα φιλοξενήσει συνολικά 48 επιχειρηματικές ομάδες – επιχειρήσεις τα επόμενα 2 χρόνια, υποστηρίζοντας επιχειρηματικές ομάδες και start-ups της ΑΜΘ από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. 

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δ.Π.Θ. θα αποτελέσει την στέγη ενός συνόλου εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τις επιχειρηματικές ομάδες όπως mentoring-coaching, λογιστικών, φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών συμβουλών και υπηρεσιών νομικής υποστήριξης. 

Την εν γένει υποστήριξη και υλοποίηση του έργου της Θερμοκοιτίδας έχει αναλάβει η Ένωση εταιριών ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης – ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων, ενώ το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια