GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρασύτατη ληστεία τα ξημερώματα στους Τοξότες.

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε κάτοικο του χωριού έξω από το τροχόσπιτο που διέμενε, τον χτύπησαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δείτε τι αναφέρει το...


Άγνωστοι επιτέθηκαν σε κάτοικο του χωριού έξω από το τροχόσπιτο που διέμενε, τον χτύπησαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δείτε τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας.

Έχει χτυπήσει «κόκκινο» η εγκληματικότητα στην περιοχή μας και αυτό γίνεται καθημερινά αντιληπτό, από τα συμβάντα που καταγράφονται και δημοσιοποιούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε κάτοικο των Τοξοτών έξω από το τροχόσπιτο που διέμενε και αφού τον χτύπησαν αφαίρεσαν από πάνω του χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση και σύλληψη των δραστών, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει τα ακόλουθα:

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 24-6-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε τροχόσπιτο σε οικισμό της Ξάνθης, όπου βρισκόταν ημεδαπός και με την χρήση βίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του αφαιρέσουν  χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια