GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ: Με επιτυχία έγινε το πανελλήνιο συνέδριο προπονητών πετοσφαίρισης στη Θάσο!

Με επιτυχία έγινε στη Θάσο το Πανελλήνιο Συνέδριο Προπονητή Πετοσφαίρισης και χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαρί...


Με επιτυχία έγινε στη Θάσο το Πανελλήνιο Συνέδριο Προπονητή Πετοσφαίρισης και χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Πολυμέρου την οποία φιλοξενώ αυτούσια στη στήλη:

  • «Maria Polimerou
  • Το 4ημερο 26-29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Θάσο το πανελλήνιο συνέδριο προπονητών πετοσφαίρισης.

Είναι η 1η φορά που γίνεται η εκδήλωση στη περιοχή της ΠΑΜΘ κ το αποτέλεσμα ήταν άριστο ! Όπως ο ΣΕΠΠΕ πραγματοποίησε εκδήλωση κατα την διάρκεια του συνεδρίου του και τίμησε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο βόλλευ και ανθρώπους που βοήθησαν στην δημιουργία του συνεδρίου έτσι κ εγώ θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση του ΣΕΠΠΕ  για την επιλογή της Θάσου ως περιοχή καθώς κ στον αθλητικό σύλλογο Ανδροσθένη για την οργάνωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θάσου , ο οποίος είναι πάντα παρών κ στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται!

Πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας καθώς κ των χορηγών.

Ευελπιστούμε να είναι το 1ο βήμα για παρόμοιες εκδηλώσεις καθώς αποτελεί κ ένα σημαντικό εργαλείο προβολής του τόπου μας!».



Δεν υπάρχουν σχόλια