GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκτός Εαυτού η ΨΩΜΑ! Έριξε άφθονη λάσπη στον Κώστα Κουρτίδη, γιατί δήθεν… «πολεμάει» τον Τσέπελη!

Χαμό προκάλεσε η παρουσία της Γραμματέως του Δήμου Ξάνθης στη συνεδρίαση της (διορισμένης) ΔΕΕΠ Ν.Δ., τα μέλη ζήτησαν από τον Πρόεδρο να ασχ...


Χαμό προκάλεσε η παρουσία της Γραμματέως του Δήμου Ξάνθης στη συνεδρίαση της (διορισμένης) ΔΕΕΠ Ν.Δ., τα μέλη ζήτησαν από τον Πρόεδρο να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα!

  • -ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ... ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ!

*Τα κεντρικά της Ν.Δ. δεν δίνουν χρίσμα στον Τσέπελη, λόγω της ταύτισής του με τον Ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ και τον Τούρκο Πρόξενο και η γραμματέας του Δήμου ... «τρέμει» με αυτά που θα επακολουθήσουν!!!

«Ανίερη» και άνευ λόγου επίθεση, παρουσία μάλιστα και του διορισμένου Προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ξάνθης Αλέξη Νταμπουρατζή που την… ευχαρίστησε για την… «τιμή» που τους έκανε (!), εξαπέλυσε στα γραφεία του κόμματος με την ιδιότητα του μέλους του… Πολιτικού συμβουλίου κατά του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, διότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τον θεωρεί .... «υπαίτιο» που το κόμμα διεμήνυσε στον Δήμαρχο Τσέπελη ότι, «δεν πρόκειται να του δώσει χρίσμα, εξ’ αιτίας των απροκάλυπτων «συναλλαγών» του με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ και το Τουρκικό Προξενείο Ξάνθης»!  

Και "φοβάται" ότι αυτός θα "επιστρατευτεί' να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις επόμενες Εθνικές εκλογές, μετά το αμετάπειστο ΟΧΙ του Αλέξανδρου Κοντού. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης εξέφρασε την έκπληξή του για την προσωπική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκδήλωση της αντιπεριφέρεας Ξάνθης για τις νοσηλεύτριες,  αρκούμενος να πει ότι «δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία τον κατηγόρησε η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης…», λέγοντας πως «δεν ασχολείται με τους Δήμους γενικότερα…», αρκούμενος να πει:

 «Εγώ κοιτάζω τη δουλειά μου στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, δεν ασχολούμαι με τι λέει η κάθε κυρία Σοφία Ψωμά που καλό θα ήταν να ασχολείται με τα καθήκοντά της και αυτά που ορίζει ο Νόμος, ώστε να σταματήσει εκτός από τον εαυτό της να εκθέτει και τρίτα πρόσωπα αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο Τσέπελη» ...

-Που σύμφωνα με τον "Μ" βρίσκεται σε πανικό, διότι «δεν μπορεί να κλείσει δημοτικούς συμβούλους ούτε από την παράταξη της Ν.Δ.» και τους βλέπεις όλους πλέον "εχθρούς"!!!

  • ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! 

Όλα συνέβησαν στη συνεδρίασΗ  της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης την Τετάρτη 15 Ιουνίου όταν εμφανίστηκε με την ιδιότητα του μέλους του… πολιτικού συμβουλίου η Σοφία Ψωμά καΙ αφού εξήρε το ....«ανύπαρκτο» έργο του δημάρχου των… 3.000.0000 ευρώ απευθείας αναθέσεω, ισχυρίστηκε ότι… «παραμονές εθνικών εκλογών δέχεται ο Δήμαρχος Τσέπελης προσωπικό πόλεμο από τον… Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη».

Αυτό είχε αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν άλλα μέλη και να πουν στον Πρόεδρο Αλέξη Νταμπουρατζη, «εδώ βρισκόμαστε για να συζητήσουμε σοβαρά πολιτικά θέματα και  όχι να ασχολούμαστε με την κυρία Ψωμά, απειλώντας ακόμη και με παραιτήσεις και με αποχωρήσεις…», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα άνευ προηγουμένου ... πολιτικό μπάχαλο…!

Με τον  Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αλέξη Νταμπουρατζή να μη ξέρει πως θα δικαιολογηθεί και να επιχειρεί να «ρίξει» τους τόνους, καθώς κάποια μέλη κατηγόρησαν την Ψωμά ότι έχει ασυμβίβαστο με το νέο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας και δεν μπορεί να εκλέγεται (έστω και με ποσόστωση…), μέλος στο πολιτικό συμβούλιο ...

-Αλλά και να διαδίδει ότι θα κατέβει υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. που επίσης έχει… ασυμβίβαστο αφού ο Νόμος ορίζει ότι «οι γενικοί γραμματείς των Δήμων για να μπουν στα ψηφοδέλτια, θα πρέπει να έχουν παραιτηθεί από το αξίωμά τους, 8 μήνες πριν»!!!!

Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα που προδίδει τον ΠΑΝΙΚΟ του Δήμαρχου Τσέπελη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα επανέρθουμε…!

Δεν υπάρχουν σχόλια