GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βερέμης: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία, αγράμματος ο Ερντογάν!

  Την άποψη ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη για πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία» εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή «Review» του zοugla.gr, o ομότ...

 


Την άποψη ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη για πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία» εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή «Review» του zοugla.gr, o ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής), Θάνος Βερέμης.

Ερωτηθείς για την τουρκική προκλητικότητα, η οποία αυξάνεται μέρα με την ημέρα, ο διακεκριμένος καθηγητής υποστηρίζει: «Ο Ερντογάν τα κάνει αυτά επειδή έχει μπροστά του εκλογές και τα πράγματα δείχνουν πως το κλίμα δεν είναι υπέρ του. Θα το τραβήξει μέχρι ένα σημείο, μέχρι να ξεμπερδέψει με τις εκλογές, και μετά πιθανόν θα σταματήσει, εκτός εάν του ξεφύγει κάτι και η κατάσταση μετά κλιμακωθεί».

«Όλα αυτά που λέει ο Τούρκος Πρόεδρος για τη Συνθήκη της Λωζάννης, τη Συνθήκη του Μοντρέ και των Παρισίων μην τα λαμβάνετε υπόψη σας. Ο Ερντογάν είναι ένας αγράμματος αλλά αυτοδημιούργητος και αξιέπαινος άνθρωπος και έχει επιρροή», προσθέτει.

-Κύριε… Μπάρκα, απαγγείλτε σας παρακαλώ έναν… Διονύσιο Σολωμό! Σίγουρα τα… παράβολα θα αυξηθούν!   

Δεν υπάρχουν σχόλια