GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Είχαν τον Κριτσίνη και πίστευαν πως μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές.

Προώθησαν τον Αμβροσιάδη χωρίς όμως να τους κάτσει η προσπάθεια και τώρα ανακάλυψαν και πάλι τον Σάκη.


Προώθησαν τον Αμβροσιάδη χωρίς όμως να τους κάτσει η προσπάθεια και τώρα ανακάλυψαν και πάλι τον Σάκη.

Τρικυμία στη ζωή τους έχει φέρει ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ο οποίος πλέον αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη τους, μιας και στην ΠΕ Ξάνθης, ο Δήμος Αβδήρων είναι ο πρώτος σε απορροφητικότητα και διαχείριση κονδυλίων από προγράμματα για έργα, τη στιγμή που κάποιοι λειτουργούν απέναντί του με παρωπίδες και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, απολαμβάνουν την πολυτέλεια των όσων έμαθαν στην σχολή τυφλών.

Είχαν τον Σάκη Κριτσίνη, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος και τον ξέχασαν για ένα μικρό διάστημα, αφού πριν λίγο καιρό ανακάλυψαν και προωθούσαν τον Π. Αμβροσιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου και δεν τον βλέπω να κατεβαίνει. Αποτέλεσμα αυτού βέβαια, το να επανέλθουν στον Σάκη Κριτσίνη, ο οποίος μετά από μια μικρή ανάπαυλα την οποία και εκμεταλλεύθηκε για να εξασκήσει τις καλλιτεχνικές του χάρες (βλέπε τραγούδι), επανέρχεται παρουσιαζόμενος θαρρείς και του χρωστάνε οι Αβδηρίτες τον Δήμο και σον και καλά πρέπει να τον βγάλουν Δήμαρχο.

Δικαίωμά του θα μου πείτε το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι και κανένας σε αυτό δεν μπορεί να πει το αντίθετο, όμως καλό θα είναι όσοι ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, να έχουν και το γνώθι σαυτόν

Δεν υπάρχουν σχόλια