GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ερντογάν: Ετοιμάζει “διπλό χτύπημα” σε Εβρο και βαχονησίδες!

Ταυτόχρονες προκλητικές επιχειρήσεις ετοιμάζει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, στο πλαίσιο κορύφωσης της έντα...


Ταυτόχρονες προκλητικές επιχειρήσεις ετοιμάζει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, στο πλαίσιο κορύφωσης της έντασης που έχει επιλέξει να υπάρχει στις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι, έχει δοθεί εντολή προώθησης σημαντικού αριθμού λαθρομεταναστών προς τα τουρκοελληνικά σύνορα, με στόχο την καταρχήν άσκηση πίεσης στις εκεί ελληνικές δυνάμεις, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται απόβαση σε ελληνικές βραχονησίδες (σ.σ. τουλάχιστον δύο), με σκοπό να σταλεί ένα συνολικό μήνυμα τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την Ευρωπαϊκή Ενωση, ότι “η Τουρκία διαθέτει τα μέσα να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση”.

  • ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ

Η επίσπευση του σχεδίου διπλού χτυπήματος της Τουρκίας, επιταχύνεται, καθώς υπέστη νέο χτύπημα διπλωματικού και όχι μόνο επιπέδου, αυτή τη φορά απο το Ισραήλ που εξέδωσε οδηγία με την οποία ανακαλεί κάθε τουριστική και επιχειρηματική δραστηριότητα στην Τουρκία, ενώ παράλληλα αναπτύσσει επενδυτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με την εσωτερική πίεση που δέχεται η κυβέρνηση του συνασπισμού με κυρίαρχο τον Ερντογάν, καθιστούν τη γείτονα χώρα σε κατάσταση “απόγνωσης” και άρα ως έτσι, ειδικοί αναλυτές εντός Τουρκίας αλλά και εκτός, εκτιμούν ότι πολύ σύντομα ο Ερντογάν θα κάνει το λάθος να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, χωρίς κατ’ ανάγκη να περιμένει άμεσα οφέλη.

  • ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΧΗΣ

Οι Ελληνικές Δυνάμεις απο την άλλη, βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα, τόσο απο πλευράς χερσαίων δυνάμεων όσο και απο αέρος και θαλάσσης, με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας να έχει δώσει εντολή “διάταξης μάχης δια παν ενδεχόμενο”!

Απόστρατοι επιτελείς, αναφέρουν χαρακτηριστικό ότι “οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας διανύουν μία απο τις καλύτερες επιχειρησιακές τους περιόδους, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υλικό πολέμου σύγχρονο και ικανό καταρχήν να αναχαιτίσει όσο και να προασπίσει τα εθνικά κυριαρχικά και εδαφικά δικαιώματα της Ελλάδας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια