GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η «ΣΤΗΜΕΝΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΕΥΗ ΣΑΛΤΟΥ ΚΑΙ… ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ «ΣΤΑ ΝΕΑ» (6-6-2022)

Στο παραπάνω λοιπόν αποκαλυπτικό και καυτό ρεπορτάζ -Οδοιπορικό της εφημερίδας  «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ »,  ήρθε η… «υποτιθέμενη» συνέντευξη τ...

Στο παραπάνω λοιπόν αποκαλυπτικό και καυτό ρεπορτάζ -Οδοιπορικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ήρθε η… «υποτιθέμενη» συνέντευξη του  Δήμαρχου Τσέπελη στην δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ Εύη Σαλτού με πλήρη μεθόδευση του ενταύθα «κολλητού» της αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη που προβλήθηκε από τα γνωστά μέσα των χιλιάδων απευθείας αναθέσεων όπου εκτός από της «προβολής» του ανύπαρκτου έργου του, στην ουσία επιχειρείται να διαψευστεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

  • Και επί της ουσίας: 

Θέλοντας λοιπόν να δικαιολογήσει τα… «αδικαιολόγητα» και ΠΑΡΑΝΟΜΑ αφού στην ουσία η παρουσία του Δήμαρχου Τσέπελη στο ΙΦΤΑΡ του Εχίνου παρουσία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ, του Τούρκου Πρόξενου, στην ουσία αμφισβητεί τους Ελληνικούς Νόμους και «νομιμοποιεί» αυτό που επί χρόνια ζητάει η Τουρκία από την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Τσέπελης (απόφοιτος δημοτικού!) φέρεται να δηλώνει σε "στημένη συνέντευξη" στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ μεταξύ άλλων και τα εξής:

«ΕΡΩΤΗΣΗ: Η συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς από τη δημοτική Αρχή; Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με την πρόσφατη συμμετοχή σας σε Ιφτάρ…

«Λεπτοί χειρισμοί»; Τι πιστεύετε ότι απαιτείται για να συνυπάρξουν δύο σύνοικα στοιχεία; Είχαμε και τις δύσκολες στιγμές στην πορεία, «στιγμές» όμως που δεν τις δημιουργήσαμε εμείς. Γιατί εμείς, όπως πολύ σωστά λέτε: συνυπάρχουμε.. Συμβιώνουμε ενωμένοι περισσότερο από 100 χρόνια και θα συνεχίσουμε. Πιστεύω πως δεν είναι σωστή προσέγγιση να αντιμετωπίζουμε τη μειονότητα ως μέρος των ελληνοτουρκικών σχέσεων και εντάσεων.

Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί -και δεν επιτρέπεται- να κάνει εξωτερική πολιτική. Κάνει όμως πολιτική, προσπαθεί να φτάσει στον στόχο, στην ευημερία των πολιτών»

-Στην ουσία όμως ένας Δήμαρχος απόφοιτος δημοτικού, …. «ασκεί» ανθ-ελληνική εξωτερική πολιτική, αφού νομιμοποιώντας τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης στο ΙΦΤΑΡ του Εχίνου σε άλλο Δήμο της Π.Ε Ξάνθης (στο Δήμο Μύκης), παρουσία και του Τούρκου Πρόξενου  Κομοτηνης!

Δηλαδή  στην ουσία «παραβιάζει» και δεν αποδέχεται τους Ελληνικούς  Νόμους και το Ελληνικό Σύνταγμα!!! Που ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ τους Νόμιμους Μουφτήδες στη Θράκη, όπως κάνει και το ίδιο το Τουρκικού κράτος!  Και νομιμοποιεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυσικά τους..."Ψευτομουφτήδες" της Άγκυρας!!!

  • Και το βαλτό δημοσίευμα- συνέντευξη της Σαλτού, συνεχίζει ως εξής:

«Μετά τη σοφή πολιτική πράξη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη θεσμοθέτηση της Αρχής της Ισονομίας και Ισοπολιτείας, η «διαφορετικότητα», πολύ πριν αυτή… «εφευρεθεί», είχε, ήδη, εμπεδωθεί στη Θράκη. Η ομόνοια, η αδελφοσύνη, η αλληλεγγύη, η ισότητα, είναι εμπεδωμένες πλήρως στη συνείδηση των πολιτών μας και στην καθημερινή λειτουργία των κρατικών δομών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο αλληλοσεβασμός στα δόγματα των Ελλήνων πολιτών της περιοχής μας είναι κάτι αυτονόητο για όλους μας. Η συμμετοχή χριστιανών και μουσουλμάνων σε εκδηλώσεις»

Τουτέστιν, άρες μάρες κουκουνάρες...και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και "τρίβει" τα χέρια του το Τουρκικό Προξενείο για τον dIimarxoIskece!

-Μόνο που επί Πρωθυπουργίας του Αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. διορίστηκε ως ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ Ξάνθης και απομονώθηκε ο τότε Αείμνηστος «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Μεχμέτ Αγγά που καταδικάζονταν για αντιποίηση αρχής!!! Απο τα δικαστήρια όλης της Ελλάδος και μας "έτρεχαν" εμάς για μάρτυρες στη Λάρισα, στο Αγρίνιο, στη Θεσσαλονίκη κλπ

«Ως δήμαρχος προσκλήθηκα και πήγα σε πολλά ιφτάρ (δείπνο, μετά το τέλος της ημερήσιας νηστείας του Ραμαζανιού) που παρατέθηκαν από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων και άλλους φορείς της περιοχής μας», φέρεται να δηλώνει στην υποτιθέμενη συνέντευξη ο Δήμαρχος Τσέπελης…

Μόνο που αν και προσκλήθηκε ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ούτε ο ίδιος, ούτε και ...εκπρόσωπός του στο ΙΦΤΑΡ των ΝΟΜΙΜΩΝ Μουφτήδων Ξάνθης, Ροδόπης και Διδυμοτείχου στο κατάμεστο ΚΤΗΜΑ στη Ξάνθη…!

Αλλά συμμετείχε «υπερηφάνως» για ψηφοθηρικούς λόγους στο ΙΦΤΑΡ του Εχίνου παρουσία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθη Αμέτ Μετέ, του Τούρκου Πρόξενου και του Ανθέλληνα Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβαν που χρησιμοποιεί τόσο για το όνομα του Δήμου Μύκης όσο των οικισμών τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ονομασίες!

Και παθαίνει «αλλεργία» όταν ακούει τη λέξη «ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ» όπως τα αποκάλεσε πριν λίγες μέρες και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στο fb.


Χατζηδάκης: «Επισκέφτηκα και Πομακοχώρια» Πηγή: Faceboo
k

Δεν υπάρχουν σχόλια