GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού – Έρχονται τα… 40άρια

  Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα από την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

 


Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα από την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Την ώρα που το θερμόμετρο στις μεσογειακές χώρες, αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη έχει χτυπήσει «κόκκινο», την Τετάρτη θα έχουμε, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία), Θοδωρή Κολυδά, άνοδο της θερμοκρασίας και στην Ελλάδα.

Ο υδράργυρος θα φτάσει στη χώρα μας τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε Θεσσαλία και ανατολική Στερεά θα αγγίξει τους 38 με 39 βαθμούς.

Όπως είπε ο μετεωρολόγος στο δελτίο ειδήσεων του Star, την Πέμπτη αναμένουμε την κορύφωση των υψηλών θερμοκρασιών, καθώς θα δούμε το θερμόμετρο να φτάνει σε κάποιες περιοχές της χώρας έως και τους 41 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Στερεά, Αττική και Βόρεια Εύβοια).

Το καλό της υπόθεσης, όπως σημείωσε ο κ. Κολυδάς, είναι ότι θα υπάρχει ένα «βοριαδάκι», που θα κάνει τον καύσωνα πιο υποφερτό.

Την Πέμπτη, χρειάζεται προσοχή στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, επειδή θα υπάρξουν έντονα τοπικά μπουρίνια, όπως ανέφερε ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Παρασκευή και Σάββατο θα πέσει λίγο η θερμοκρασία (κατά 2 με 3 βαθμούς), αλλά την Κυριακή αναμένεται να παρουσιάσει και πάλι άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια