GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δύο νέα περιστατικά εξαπάτησης στον Έβρο, με θύματα ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Σχεδόν 4.000 Ευρώ η λεία των δραστών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την [20-6-2022] το απόγε...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την [20-6-2022] το απόγευμα, εξαπάτησε ιδιοκτήτρια επιχείρησης σε οικισμό του Έβρου.
Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με πρόσχημα την αναβάθμιση ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών κατάφερε να την εξαπατήσει, πείθοντάς την να εκτυπώσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας [3.210 ευρώ,] γνωστοποιώντας του παράλληλα τους αντίστοιχους κωδικούς. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την [23-6-2022,] εξαπάτησε ιδιοκτήτη επιχείρησης σε οικισμό του Έβρου. Συγκεκριμένα, ο δράστης προσποιούμενος τον υπάλληλο ομίλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και με πρόσχημα την αναβάθμιση ειδικού τερματικού μηχανήματος έκδοσης τηλεφωνικών καρτών κατάφερε να τον εξαπατήσει πείθοντάς τον να εκτυπώσει κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας [510 ευρώ,] γνωστοποιώντας του παράλληλα τους αντίστοιχους κωδικούς. 

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια