GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ως παίκτης ο 36χρονος αρχηγός του, Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια! 


Για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ως παίκτης ο 36χρονος αρχηγός του, Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια! 

Την Τρίτη (7/6) ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο του Βορρά μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία!

  • Η ανακοίνωση της Θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο αρχηγός θα μείνει εδώ για έναν ακόμα χρόνο! Ο Leader υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 280 και τη νέα αγωνιστική περίοδο φιλοδοξεί να περάσει στην κορυφή της λίστας.

Έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία, το πάθος του και φυσικά την ποιότητα του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής».

  • Πως θα γράψει ιστορία

Ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια έκανε το ντεμπούτο του και την πρώτη του συμμετοχή στον ΠΑΟΚ στις 30 Αυγούστου 2008 στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2.

Στον αγώνα κόντρα στη γαλλική Μαρσέιγ συμπλήρωσε 278 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα και έμεινε μόνος στη 2η θέση της λίστας των ξένων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω τον Μλάντεν Φούρτουλα.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει φτάσει τις 280 συμμετοχές, θέλει άλλες 7 για να φτάσει τον Νέτο Γκουερίνο στην 1η θέση (ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε 287 παιχνίδια) και 8 για να τον ξεπεράσει και να γίνει ο ξένος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

Με 49 γκολ κατέχει την 3η θέση των ξένων σκόρερ του ΠΑΟΚ, έχοντας μπροστά του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (55 γκολ) και τον Νέτο Γκουερίνο (80 γκολ).

O Βιεϊρίνια βρίσκεται στην 5η θέση της ευρωπαϊκής λίστας ξένων παικτών του ΠΑΟΚ, με 44 συμμετοχές  (και 9 γκολ).

Η αγωνιστική περίοδος 2022-23 θα είναι η 10η σεζόν του στα ελληνικά γήπεδα με την ασπρόμαυρη φανέλα, μια δεκαετία γεμάτη αναμνήσεις, τίτλους, χαρές, αλλά και κάποιες δύσκολες στιγμές

Δεν υπάρχουν σχόλια