GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



30.000 λαθρομετανάστες έτοιμοι να εισβάλλουν απο τον Εβρο!

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός άμυνας και ασφάλειας της Ελλάδας στον Εβρο, μετά την πληροφορία που έχει διαρρεύσει απο πράκτορες...


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός άμυνας και ασφάλειας της Ελλάδας στον Εβρο, μετά την πληροφορία που έχει διαρρεύσει απο πράκτορες της Τουρκίας, ότι ήδη περισσότεροι απο 30.000 λαθρομετανάστες είναι έτοιμοι να προωθηθούν με την μέριμνα της τουρκικής στρατοφυλακής στα τουρκοελληνικά σύνορα, αρχίζοντας έτσι ο υβριδικός πόλεμος και ένα θερμό επεισόδιο κατά της χώρας μας.

Αν και την είδηση δεν επιβεβαιώνουν ελληνικές πηγές, δεν διαψεύδεται και απο καμία πλευρά ότι όλοι είναι σε θέση μάχης “δια παν ενδεχόμενο”, όχι τόσο μιας επιχειρούμενης στρατιωτικής κίνησης απο πλευράς Τουρκίας, όσο για την εκ νέου εργαλοιοποίηση των λαθρομεταναστών στα σύνορα, ασκώντας πίεση στην Ελληνική και άρα Ευρωπαϊκή πλευρά για να δεχθεί τα αιτήματα της τουρκικής διπλωματίας και όχι μόνο.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΡΟΕΣ

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει αυξηθεί κατα πολύ τις δύο τελευταίες εβδομάδες η είσοδος λαθρομεταναστών απο τα Ελληνοτουρκικά Σύνορα του Εβρου, παρά την ολοκλήρωση του μεγάλου αμυντικού έργου του Φράχτη αλλά και την αύξηση της φύλαξης στην περίμετρο του Εβρου ποταμού.

Κάτοικοι των περιοχών του Εβρου, ακόμη και της Κομοτηνής, δηλώνουν στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι “οι λαθρομετανάστες κινούνται εντός της Εγνατίας Οδού κυρίως και ελάχιστα απο τα παλιά επαρχιακά δίκτυα, αλλά και μέσα στις πόλεις, προκειμένου πεζή να φτάσουν στον προορισμό τους που είναι καταρχήν η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα”, μέχρι να συναντήσουν τους συνεργάτες των λαθρεμπόρων που τους προώθησαν για να τους επαναπροωθήσουν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αξιο λόγου είναι ότι έχουν αυξηθεί και οι συλλήψεις απο την ΕΛ.ΑΣ. διακινητών λαθρομεταναστών με ΙΧ και άλλα μέσα, μερικοί εκ των οποίων σε επιχειρήσεις καταδίωξεις έχουν βρει και τραγικό θάνατο, ενώ οι Φυλακές Κομοτηνής και τα Κρατητήρια των Αστυνομικών Τμημάτων όπου και οι συλλήψεις, ασφυκτιούν πλέον με προφυλακισμένους διακινητές και λαθρομετανάστες.

Τέλος, οι καταγγελίες πληθαίνουν στην Ελληνική Αστυνομία και για περιστατικά κλοπών απο λαθρομετανάστες που αναζητούν στο πέρασμά τους τροφή και ρουχισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια