GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θάνατος 22χρονης στην Κομοτηνή: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία

  Θλίψη και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την είδηση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας Γεωργίας Σ...

 


Θλίψη και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την είδηση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας Γεωργίας Σολανάκη, η οποία πέθανε το απόγευμα της Τρίτης (14/6) στην Κομοτηνή την ώρα που έκανε προπόνηση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ανακοπής καρδιάς αγνώστου δικαιολογίας.

«Η κοπέλα πέθανε από ανακοπή καρδιάς αγνώστου δικαιολογίας. Θα γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Ελήφθησαν ιστοτεμάχια, βιολογικά υγρά, αίμα, ούρα και θα βγάλουμε αποτέλεσμα. Δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπολογίζω ότι μεταξύ 6 με 7 το απόγευμα ήταν η ώρα θανάτου, την βρήκαν αμέσως», τόνισε χαρακτηριστικά στο Newsit.gr.

Η 22χρονη εντοπίστηκε νεκρή χθες (14/6) λίγο πριν τις επτά από πολίτη που είχε πάει και αυτός να αθληθεί στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Στην έκκλησή του για βοήθεια ανταποκρίθηκε -μεταξύ άλλων- και γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ο οποίος της έκανε ΚΑΡΠΑ. Στη συνέχεια κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η νεαρή αθλήτρια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η 22χρονη τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στην Κρήτη, ήταν από τα Παλαιά Ρούματα του Δήμου Πλατανιά και αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων. Μάλιστα, πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια