GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ. Δεν έριχνε νερό και δεν «δρόσιζε» χθες (21/6/2022) την «πόλη» των… 1000 λακούβων!!!

Η ακρίβεια «μαστίζει» όλη την Ελληνική κοινωνία, εκτός από Δημάρχους σαν τον Τσέπελη που από την ημέρα που ανέλαβε Δήμαρχος (1-9-2019), έχει...


Η ακρίβεια «μαστίζει» όλη την Ελληνική κοινωνία, εκτός από Δημάρχους σαν τον Τσέπελη που από την ημέρα που ανέλαβε Δήμαρχος (1-9-2019), έχει μετατρέψει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης σε… ΙΧ και οι δημότες τα πληρώνουν όλα!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!!!


*Στο Δήμο των 3 εκατ. Ευρώ απευθείας αναθέσεων και των συνεχών παρανομιών η ΔΕΥΑΞ του Ι. Καμαρίδη και του Μούρκα και η υπηρεσία πρασίνου του Σιαμπάν Μπαντάκ, δεν είναι δυνατόν συνεργεία να «καθαρίζουν» χώρους που λειτουργούν ιδιωτικές επιχειρήσεις!!! Και ένας επί χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ παιδότοπος!

Τρία σιντριβάνια διαθέτει η πόλη της Ξάνθης. Τα δύο της κεντρικής πλατείας (το ένα κάτω από τον πλάτανο…)  και το τρίτο στο παρκάκι του Elisso Ηotel απέναντι από το Δημοτικό ΚΗΠΟ που λειτούργησε μετά από 20 χρόνια περίπου ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος!!!

Που με ελάχιστα μάλιστα λεφτά, τις νύχτες ειδικά όταν λειτουργεί και αλλάζει χρώματα, είναι πράγματι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

Ε, λοιπόν εδώ και μήνες και κυρίως ΧΘΕΣ και ΣΗΜΕΡΑ που η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει όλη την Ελλάδα τους 40 και 41, ούτε ένα σιντριβάνι δεν λειτουργεί για να δροσίσει λίγο τον κόσμο!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

1000 μέρες δηλαδή Δήμαρχος Τσέπελης και εκτός από απευθείας… αναθέσεις 3 εκατ. ευρώ που αποτελούν ρεκόρ σε σχέση με τους Δήμους Κομοτηνής και Καβάλας χωρίς να γίνει έστω ένα έργο!!!

-Ούτε ένα δηλαδή από τα τρία σιντριβάνια του Δήμου Ξάνθης δεν λειτουργεί στη πόλη των… χιλίων λακούνβων!!! Ούτε ένα!!!


(σ.σ. Προχθές μπαίνοντας στη Χρυσούπολη το κεντρικό σιντριβάνι του Δήμου ήταν υπέροχο και λειτουργούσε κανονικά στον κυκλικό κόμβο!!! Δείτε το....).

Δηλαδή το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ, καθώς ούτε για μικρά «πράγματα» δεν είναι ικανός ένας Δήμαρχος που το μόνο που ξέρει καλά είναι να κάνει βόλτες με την υψηλόμισθη γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και να πηγαίνει για… τσίπουρα με τον Τσαμούρ και τα «λιβανιστήρια» του…! 

Κι όλα αυτά επαναλαμβάνω στο Δήμο των 3 εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεων και των συνεχών παρανομιών όπου η ΔΕΥΑΞ και η υπηρεσία πρασίνου του Σιαμπάν Μπαντάκ, «επιστρατεύτηκαν» για να καθαρίσουν τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ παιδότοπο του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη δίπλα στο ποτάμι!!! Δηλαδή σε ιδιωτική επιχείρηση!!!!

Και με πιο απλά λόγια, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο πλέον σε αυτήν την πόλη!!! Μόνο βόλτες και… φωτογραφίες!!!

Δείτε και τα τρία συντριβάνια της πόλης της Ξάνθης, ΧΩΡΙΣ ούτε ένα να ρίχνει νερό!

  • Σιντριβάνι κ. πλατείας Ξάνθης κάτω απο τον πλάτανο.... 
  • Λίγα μέτρα από το Δημαρχείο 21.6.2022

  • Σιντριβάνι κ. πλατείας Ξάνθης 
  • λίγα μέτρα απο το Δημαρχείο Ξάνθης 21.6.2022

  • Σιντριβάνι Βασ.Σοφίας  
  • Το ξαναλειτούργησε μετά 15 χρόνια ο Μαρίνος Σδρέβανος 21/6/2022

  • Σιντριβάνι Βασ.Σοφίας 
  • Το ξαναλειτούργησε μετά 15 χρόνια ο Μαρίνος Σδρέβανος 21/6/2022














































Δεν υπάρχουν σχόλια