GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΦΤΑΝΕΙ! Από 13 Ιουλίου 2020 περιμένουμε να δοθούν οι οφειλές 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης!

  Ξέσπασμα Στέλιου Μωραΐτη!

 


Ξέσπασμα Στέλιου Μωραΐτη!

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί πριν δυο χρόνια ότι θα δοθούνε τάχιστα τα χρήματα, το ίδιο είπε ο Σταϊκούρας τον Σεπτέμβρη 2021 και μπήκαμε στον Ιούνιο 2022. Μας εμπαίζουν δύο χρόνια

ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραΐτη χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη.

Από 13 Ιουλίου 2020 περιμένουμε να δοθούν οι οφειλές 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης! Το δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, έχουμε πλέον Ιούνιο 2022, δηλαδή δυο χρόνια παρά ένα μήνα μετά και ακόμη η δέσμευση δεν έχει υλοποιηθεί. Και φταίνε οι Υπουργοί φυσικά, γιατί ο Πρωθυπουργός τρέχει και δεν φτάνει εκτός της χώρας.

Οι Υπουργοί γιατί τον εκθέτουν και τον εμφανίζουν με την δική τους αδράνεια και αδιαφορία για το μέλλον της περιοχής μας, αναξιόπιστο, ποιος τους το επέτρεψε;

  • Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ 
  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Την Ξάνθη λοιπόν επισκέπτεται σήμερα από τις 09.30 το πρωί (σ.σ. Θα επισκεφθεί μάλιστα και την ΣΕΚΕ) επικεφαλής Κυβερνητικού κλιμακίου ο Κωστής Χατζηδάκης, οπότε το θέμα της επιδότησης εργασίας 12% που δεν έχει δοθεί ακόμη στις επιχειρήσεις της Θράκης αναμένεται να τεθεί στο «τραπέζι» και από τον γενικό διευθυντής και πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό, ωστόσο η έντονη πικρία και δυσφορία υπάρχει…Για την καθυστέρηση και τον εμπαιγμό 2 ετών!

Αφού από 13 Ιουλίου 2020 που δεσμεύτηκε για την υλοποίησή του και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δυστυχώς ακολούθησαν οι «δεσμεύσεις» του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα που είχε υποσχεθεί ότι θα είχαν πάρει τα χρήματα μέχρι τέλη του 2021 οι επιχειρηματίες της Θράκης (Σεπτέμβριο 2021 οι υποσχέσεις) και τον Οκτώβριο 2021  ο κ. Γιώργος Πιτσιλής Διοικητής της ΑΑΔΕ.

Και δεν έγινε τίποτα!!!

Με τους βουλευτές του Νομού Ξάνθης άφαντους, αλλά και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης να αδρανεί επίσης και να απομένει μόνο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης που ήδη δεν κρύβει την απογοήτευσή του για το συγκεκριμένο θέμα…! 

  • Ένας Στέλιος Μωραΐτης.  Και μετά το χάος!
  • -ΚΑΙ το δικό μας ερώτημα

-Έρχεστε στη Ξάνθη σήμερα κύριε Υπουργέ κι εσείς για να μας δώσετε μια ακόμη υπόσχεση και να φύγετε ή ήρθατε να δώσετε επιτέλους λύση;;

Περιμένουμε να σας ακούσουμε…

Άλλως αν συνεχίσετε κι εσείς τον εμπαιγμό, καλύτερα να μην επισκεφθείτε ξανά τη Ξάνθη. -Κύριε ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ φτάνει!!! Δυο χρόνια εμπαιγμός… μας αρκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια