GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ικανοποίηση του ΣΒΕ για την επίλυση του ζητήματος των οφειλόμενων ποσών για επιδοτήσεις του εργοδοτικού κόστους 12% στους δικαιούχους

Εξαιρετικά θετική ενέργεια αποτελεί για το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) η έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία αντιμετωπίζεται το ζ...


Εξαιρετικά θετική ενέργεια αποτελεί για το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) η έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία αντιμετωπίζεται το ζήτημα των οφειλόμενων ποσών για επιδοτήσεις του εργοδοτικού κόστους 12%, τα οποία δεν είχαν καταβληθεί από τον ΟΑΕΔ στις δικαιούχους επιχειρήσεις των παραμεθόριων περιοχών.

Με τις προβλεπόμενες ρυθμίσεις, η εν λόγω υπουργική απόφαση δίνει ανάσα ρευστότητας και ικανοποιεί ένα χρονίζον αίτημα των μικρών και μεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων της ελληνικής περιφέρειας, που επανειλημμένα διαμαρτύρονταν για το ζήτημα των ανεξόφλητων οικονομικών τους αξιώσεων.

Η διοίκηση του ΣΒΕ επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίησή της και τις ευχαριστίες της στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, για τη διευθέτηση ενός θέματος που ταλαιπώρησε τον επιχειρηματικό κόσμο της περιφέρειας περισσότερο από 10 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια