GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


CD με παραδοσιακά τραγούδια της Θράκης δώρισε στον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης

  Με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μ. Σχοινά στην Ξάνθη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης τον ...

 


Με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μ. Σχοινά στην Ξάνθη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης τον προσκάλεσε στο γραφείο του, όπου παρουσία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του πρώην Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Γαλανόπουλου, του δώρισε ένα CD με παραδοσιακά τραγούδια της Θράκης.

Ο κ. Σχοινάς δήλωσε κατευχαριστημένος από το δώρο αυτό και τόνισε πως είναι λάτρης των παραδοσιακών τραγουδιών τα οποία τον συνοδεύουν σε κάθε του ταξίδι.


Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι λίγη ώρα αργότερα και κατά τη συνάντησή του με πανεπιστημιακούς, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει το CD στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και επέστρεψε για να το πάρει.

Τα όσα σας αναφέρουμε αποτελούν και ένα σημείο αναφοράς καθώς και επιβεβαίωσης όλων όσων υποστηρίζουν πως ο κ. Σχοινάς είναι ένας απλός άνθρωπος που δεν ξεχνά τις ρίζες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια