GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πλαστικά καπάκια από μπουκάλια συγκεντρώνει το Σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης

Σε μία δράση κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης προχωράει το Σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης, την ερχόμενη εβδομάδα, καλώντας τους πολίτες...


Σε μία δράση κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης προχωράει το Σωματείο ΑΜΕΑ Ξάνθης, την ερχόμενη εβδομάδα, καλώντας τους πολίτες της περιοχής να συνδράμουν συλλέγοντας και προσφέροντας πλαστικά καπάκια. 
Η δράση έχει θέμα «Ανακύκλωση και Αναπηρία» και προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 25/05 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, όπου μέλη του Σωματείου θα βρίσκονται εκεί καλώντας τους πολίτες να προσκομίσουν πλαστικά καπάκια, τα οποία στη συνέχεια θα οδηγηθούν στην ανακύκλωση και τα χρήματα από τη δράση θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των μελών του Σωματείου. 

Αντίστοιχη δράση ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες το Σωματείο ΑΜΕΑ και τα Σχολεία της περιοχής, με τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμα και να συγκεντρώνουν έναν σημαντικό αριθμό πλαστικών καπακιών, τα οποία βοήθησαν ένα μέλος του Σωματείου. 

Το κάλεσμα πλέον γίνεται πιο ευρύ και όλοι οι πολίτες της περιοχής μπορούν να συγκεντρώσουν πλαστικά καπάκια [πάσης φύσεως] τα οποία διαθέτουν και να προσκομίσουν στην κεντρική πλατεία στηρίζοντας το Σωματείο ΑΜΕΑ και προχωρώντας παράλληλα σε μία ιδιαίτερα σημαντική πράξη ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια