GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΠΑΓΩΜΑΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Καθώς δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου που «καθάρισαν» ωστόσο τον πρώην Δήμαρχο από τον περασμένο Οκτώβριο 2021, αφήνοντας το...


Καθώς δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου που «καθάρισαν» ωστόσο τον πρώην Δήμαρχο από τον περασμένο Οκτώβριο 2021, αφήνοντας το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης χωρίς μείζονα αντιπολίτευση επί 8 μήνες περιμένουν το «πλάνο» του νέου υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού περιμένουν το «πλάνο» του…
Η αλήθεια είναι ότι «παγωμάρα» επικράτησε από το αρχικό ζενίθ, όταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αυτοχαρακτηρίστηκε «αρχιμάγειρος» της κίνησης αλλά και …. Συντονιστής της Κίνησης!

Τέτοια «παγωμάρα» που ομολογούμε κι εμείς, ότι δεν περιμέναμε…

Αφού μιλάμε για το….παλιό του παλιού, που γενικά θεωρείται ο άνθρωπος που στην ουσία έγινε η αιτία να χάσει το Δήμο Ξάνθης ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος..!

Αφού και η «κολλητή» του και πλέον στενή συνεργάτης του Δέσποινα Χατζογλίδου εξ’ αιτίας των συμπεριφορών και πρακτικών του, «εγκατέλειψε» την παράταξη Δημαρχόπουλου και πήγε με τον… Τσέπελη!

Τι να πούμε… Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε! Και ευτυχώς το είδε πλέον και ο ίδιος ο Αλέκος Κοντός που παρενέβη και τους είπε "στοπ"! Από και πέρα, δεν θα μιλάει κανείς!

(σ.σ. Στράτο προχώρα με νέα πρόσωπα, με νέες αρχές και οράματα και μην ακούς κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια