GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΟΡΟΙ και στο ΘΑΝΑΤΟ! Σκουπίδια, σπασμένοι σταυροί και τάφοι χωρίς… γράμματα στο Νεκροταφείο Ξάνθης

  Μετά από καταγγελίες Ξανθιωτών, η κάμερα του «Μ» βρέθηκε στην πτέρυγα των απόρων στα Νεκροταφεία και συνάντησε μόνο αδιαφορία και πλήρη εγ...

 


Μετά από καταγγελίες Ξανθιωτών, η κάμερα του «Μ» βρέθηκε στην πτέρυγα των απόρων στα Νεκροταφεία και συνάντησε μόνο αδιαφορία και πλήρη εγκατάλειψη!

-«Κόψτε» τα τραπεζώματα, τη σπατάλη και τα «φαγοπότια» κύριε Τσέπελη και κυρία Ψωμά και ενδιαφερθείτε λίγο και για την πόλη!


Tην απαράδεκτη κατάσταση η οποία επικρατεί στην πτέρυγα απόρων στα Δημοτικά Νεκροταφεία Ξάνθης, κατήγγειλε μέσα από την Ανοιχτή γραμμή του Next tv συμπολίτης μας, λέγοντας μάλιστα με νόημα, «ήταν άποροι στη ζωή και θάφτηκαν με έξοδα του Δήμου, άποροι και στο θάνατο…;».


Αναφέρθηκε μάλιστα χαρακτηριστικά και στην περίπτωση του Χρήστου Σάπκα, του επί χρόνια σκηνογράφου και ηθοποιού της Θρακικής Σκηνής, που «κηδεύτηκε» με χρήματα του Δήμου, αφού τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζούσε άπορος και μόνος…


Μάλιστα όπως του είπε, «η κατάσταση στην πτέρυγα των απόρων είναι τόσο απαράδεκτη, γεμάτη χόρτα, με τον Δήμο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να αδιαφορούν, και σκέφτηκε μόνο την «Ανοιχτή γραμμή» ζητώντας την παρέμβαση, ώστε να μπει ένα συνεργείο να καθαρίσει και να υπάρχει ένας άνθρωπος να επιβλέπει και αυτόν τον χώρο…

«Στο χώρο που κηδεύτηκε ο Χρήστος Σάπκας, υπάρχουν μόνο χόρτα, σκουπίδια κι ένας σπασμένος σταυρός, ενώ πήγαν και πήραν ακόμη και τα γράμματα από το μνήμα για να τα βάλουν αλλού σε άλλο», τόνισε οργισμένος και θυμωμένος.

Με το που τελειώσω την εκπομπή μου, στέλνω αμέσως συνεργείο και ρεπόρτερ του είπε ο Πάνος Παπαδόπουλος όπως και έγινε!

-Πήγαμε, είδαμε γενικά ένα δημοτικό νεκροταφείο σε πλήρη εγκατάλειψη και ΤΡΑΓΙΚΕΣ εικόνες στην πτέρυγα ΑΠΟΡΩΝ!!! Την οποία και σας μεταφέρουμε, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ από τον σημερινό Δήμαρχο Τσέπελη, την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά και όλη την «παρέα» τους, να «κόψουν» τα συνεχή τραπεζώματα και τις φιέστες των χιλιάδων ευρώ και να ενδιαφερθούν λίγο και για τον κοσμάκη, στέλνοντας φυσικά εδώ και τώρα συνεργείο, να καθαρίσει την ΠΤΕΡΥΓΑ των απόρων!!! Εδώ και τώρα!

(σ.σ. Κι ένα τελευταίο… Τι μου έκανε εντύπωση από αυτά που είδα στην πτέρυγα απόρων των δημοτικών νεκροταφείων Ξάνθης… Τα μνήματα των απόρων να είναι «θαμμένα» και ρημαγμένα κάτω από τα χόρτα, χωρίς ούτε ένα υποτυπώδες μάρμαρο!...Δήμαρχος Τσέπελης 20.5.2022) 

Δεν υπάρχουν σχόλια