GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

Άλλαξαν… πόλη! Πήγαν ΚΑΒΑΛΑ! Κύριε Τσέπελη, δεν τα θέλουμε τα λεφτά, να τα δώσετε στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

  ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ «ΕΥΤΕΛΙΣΕ»!

 


ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ «ΕΥΤΕΛΙΣΕ»!

-«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!

*Ο Δήμαρχος Τσέπελης έδωσε 2.000 ευρώ στην Πανελλαδική Ομοσπονδία και… 7.000 στους συνδικαλιστές της ΠΟΜΕΝΣ για να στηρίξει συγκεκριμένη κομματική παράταξη!

Σκληρή κριτική -αλλά και επίθεση- για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, το αίτημα της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών ως προς τη φιλοξενία συνεδρίου στην περιοχή άσκησε με «σκληρή» επιστολή της η ΠΟΕΣ, σε σχέση με το συνέδριο που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη οι συνδικαλιστές στρατιωτικοί της ΠΟΜΕΝΣ και χρηματοδοτήθηκαν από τον Δήμο Ξάνθης με περισσότερα από τα διπλάσια!!!


«Κύριε Τσέπελη, δώσατε 7.000 ευρώ στους συνδικαλιστές της ΠΟΜΕΝΣ και διαθέτετε μόλις 2.000 ευρώ για το ενδιαφέρον συνέδριο που πρόκειται να διοργανώσουμε στην Ξάνθη με τίτλο «Η πανδημία του κορονοϊού στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ο αγώνας της Ξάνθης και οι Ένοπλες Δυνάμεις», με τη συμμετοχή 150 συνέδρων από όλη την Ελλάδα και σκοπό την ανάδειξη, σε πανελλήνιο επίπεδο, του έργου των φορέων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των πολιτών της Ξάνθης, στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Δεν τα θέλουμε τα λεφτά και παρακαλούμε να τα διαθέσετε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Μάλιστα αποφάσισαν τελικά να κάνουν το συνέδριό τους στην Καβάλα!!! Εξ' αιτίας της συμπεριφοράς του Δήμαρχου Τσέπελη όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά! 

Μιλάμε για 150 συνέδρους!

Αναλυτικά όλη η επιστολή:

«ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.)

Αθήνα, Μαΐου 2022

Αρ. πρωτ.: 904

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη

ΚΟΙΝ.: Π.Ο.Ε.Σ.

ΘΕΜΑ:           Συνδιοργάνωση Συνεδρίου

ΣΧΕΤ.: α. To υπ΄ αρίθμ. 454/28.03.2022 Έγγραφο μας

β. Η υπ΄ αρίθμ. 340/19.04.2022 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσής σας

γ. Το από 2022-05-18 10:09 Μήνυμα Ηλεκτρονικού σας Ταχυδρομείου

Κύριε Δήμαρχε.

Με το (α) σχετικό, αιτηθήκαμε τη συνδιοργάνωση με το Δήμο σας θεματικού συνεδρίου με τίτλο «Η πανδημία του κορονοϊού στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, ο αγώνας της Ξάνθης και οι Ένοπλες Δυνάμεις», με σκοπό την ανάδειξη, σε πανελλήνιο επίπεδο, του έργου των φορέων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των πολιτών της Ξάνθης, στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ενώ μετά τη δια ζώσης συνάντησή μας και την υπόσχεσή σας ότι το εν λόγω συνέδριο θα υποστηριχτεί οικονομικά από κοινού μεταξύ των δύο φορέων (Π.Ο.Ε.Σ. και Δήμος Ξάνθης), με λύπη, με το (γ) σχετικό έγγραφό σας, μας ενημερώσατε ότι διαθέτετε χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €). Τουναντίον, διαθέσατε τριπλάσιο, σχεδόν, ποσό [επτά χιλιάδες ευρώ (7.000 €)] στην έτερη συναφή Ομοσπονδία, για ένα συνέδριο που πραγματοποίησε στην πόλη σας, καθαρά συνδικαλιστικού περιεχομένου.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία κριτικής της ως άνω επιλογής σας, πλην όμως, θεωρούμε φρόνιμο να ενημερώσουμε μέσω των τοπικών ΜΜΕ τους πολίτες της Ξάνθης, ως η πηγή χρηματοδότησης, ώστε να κριθείτε από τους ίδιους. 

Άλλωστε, η μετακίνηση των 150 και πλέον συνέδρων μας από όλη την Ελλάδα στην πόλη της Καβάλας, όπου θα διεξαχθεί τελικά το συνέδριό μας, έρχεται από μόνη της να απαντήσει για το αποτέλεσμα της εν λόγω επιλογής σας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, καθόσον από την ανωτέρω ενέργειά σας, δίνετε τη δυνατότητα σε συνδικαλιστικούς φορείς να διεξάγουν δωρεάν τις γενικές συνελεύσεις των σωματείων τους (συνέδρια), ακόμα κι αν αυτές πραγματοποιούνται σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν εφεξής όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις της πόλης.

Τέλος, παρακαλούμε όπως, το χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €) που θα διαθέτατε για το συνέδριο, το διαθέσετε στο «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», το οποίο, με σχέδιο νόμου, κινδυνεύει να κλείσει.  

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 • Ο Πρόεδρος
 • Μαρινέλης Χρήστος
 • Ανθυπασπιστής (ΠΖ)
 • 6944857472

Αντιπρόεδρος

(Για τον απουσιάζοντα Πρόεδρο)

Ο Γεν. Γραμματέας

 • Κατσανεβάκης Ιωάννης
 • Επισμηναγός (ΥΑΔ)
 • 6983503514

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

 • Αποδέκτες για ενέργεια
 • Δήμος Ξάνθης (Υπόψιν κ. Δημάρχου)(mayor@cityofxanthi.gr)
 • Αποδέκτες για πληροφορία
 • Π.Ο.Ε.Σ.
 • Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.
 • Το Χαμόγελο του Παιδιού (info@hamogelo.gr)
 • Δήμος Ξάνθης (Υπόψιν Δημοτικών Συμβούλων)
 • Τοπικά ΜΜΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια