GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εισφορά αλληλεγγύης: Καταργείται εντελώς και για όλους

Νέα μέτρα κατά της ακρίβειας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη λήξη του 14ου συνεδρίου της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης έστειλ...


Νέα μέτρα κατά της ακρίβειας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη λήξη του 14ου συνεδρίου της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα προς όλους του Έλληνες πως «Θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη». Όπως τόνισε, «ο ορίζοντας μας είναι καθαρός, με εθνικό στόχο να αποτελεί εντός του καλοκαιριού η έξοδος της χώρας μας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας. Για να κλείσει αυτό το τραυματικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από μία δεκαετία και να πετύχουμε το 2023 την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα».

  Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους τους Έλληνες σηματοδοτεί την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για μια πολιτική φοροελαφρύνσεων, διαμηνύοντας πως αυτές θα συνεχιστούν.

Στόχος η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης στο δημόσιο

  Ο υπουργός Οικονομικών, τόνισε  ότι στόχος των επόμενων μηνών για το 2023, είναι να βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος ώστε να επεκταθεί η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και για το δημόσιο. Επεσήμανε ότι είναι μια από τις δύο κυβερνητικές εκκρεμότητες μαζί με τη μονιμοποίηση των μειώσεων φόρων και εισφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια