GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρή απάντηση Μελισσόπουλου στο Φανουράκη

  Αμεση ήταν η απάντηση του Σάββα Μελισσόπουλου στον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη. Αφορμή η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ξάνθης και τα σχολια τ...

 



Αμεση ήταν η απάντηση του Σάββα Μελισσόπουλου στον αντιδήμαρχο Μανώλη Φανουράκη.

Αφορμή η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ξάνθης και τα σχολια του για την τοποθετηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” για το μπιτς βόλεϊ στην κεντρική πλατεία.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

“Ο «λόγιος» αυτοδιοικητικός κ. Εμμανουήλ Φανουράκης έχει «κρεμασμένα» τα βλέμματά του καθημερινά στις ανακοινώσεις μας προκειμένου να επιτεθεί με όλη τη μικροψυχία που τον διακρίνει -αυτόν και την παρέα του που τον βοηθάει να γράφει τις ανακοινώσεις – χωρίς βέβαια ο ίδιος να απαντάει ποτέ επί της ουσίας για την ανυπαρξία έργου της Δημοτικής Αρχής και του αγαπημένου του Δημάρχου…

Είναι αλήθεια ότι ως πρώτος τη τάξει Αντιδήμαρχος δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει…

Όλες τις άλλες εργασίες που έχουν να κάνουν με τις υποθέσεις του Δήμου τις έχει τελειώσει.. αφού ο Δήμος μας είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό δουλεύει ρολόι…

Καταλαβαίνω βέβαια ότι χάνει την ψυχραιμία του αυτός και η παρέα του κυρίως όταν του ασκούμε κριτική για οικονομικά δεδομένα του Δήμου, αλλά τι να κάνουμε δεν του ασκούμε κριτική για τα δικά του οικονομικά τα οποία ευχόμαστε να είναι ανθηρά, αλλά για τα χρήματα των δημοτών που διαχειρίζεται ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος ..

Εκεί οφείλει να απαντά στην κριτική μας με επιχειρήματα και χωρίς εκνευρισμό…

Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή ούτε η Έκθεση ιδεών και τα γνωμικά, αλλά ούτε βεβαίως βεβαίως και τα οικονομικά είναι τα δυνατά του σημεία… ας είναι λίγο πιο προσεκτικός..

Δυνατό του σημείο είναι οι πολιτικές φανφάρες..

Τέλος θα τον συμβούλευα, λόγω του αξιώματος που υπηρετεί, να μη διακατέχεται από αλαζονία, μεγαλομανία ή πολιτικό μικρομεγαλισμό, γιατί η γραφικότητα έχει και όρια…

Σάββας Μελισσόπουλος”

ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ

ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ


Καλύτερα να παίζεις…μπιτς βόλεϊ

Το… ρεζουμέ από αναρτήσεις, δηλώσεις και παραδηλώσεις τρίτων και…καταϊδρωμένων πολιτευτών , δεν είναι πολιτικός λόγος.

Είναι κόπι πέιστ και μάλιστα ανάκατο.

Το να γενικεύεις ή να απομονώνεις κατά το δοκούν, για να κάνεις τον τιμητή, τον θεματοφύλακα και τον… ρομπέν των δασών, δε σε κάνει πολιτικό άνδρα, απλώς γραφικό γκρινιάρη.

Το να βάζεις και να ξαναβάζεις ζητήματα στο «κάδρο» μόνο και μόνο γιατί είναι εύκολο και… πού να τρέχεις τώρα να πεις κάτι καινούριο και ουσιαστικό, είναι τακτική «να χαμε να λέγαμε»…

Το να θες να μειώσεις Σάββας Μελισσόπουλος , την αξία ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ενώ η πόλη σου επιλέχτηκε ανάμεσα σε 40 και πλέον πόλεις στη χώρα, σε κάνει απλώς ζηλιάρη και… κάπως κακούλη.

Απορώ, ως δάσκαλος που είσαι, πώς λες, ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται απολύτως. Γιατί, ενώ διδάσκει, εσύ ξεχνιέσαι στο φουμπού…

Μανώλης Φανουράκης

Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ξάνθη

– ΔΕΝ έχει δρόμους

– ΔΕΝ έχει πεζοδρόμια

– ΔΕΝ έχει ασφαλείς, νόμιμες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές

– ΔΕΝ έχει νέα σχολεία και τα παιδιά στριμώχνονται σε κοντέινερ

– ΔΕΝ έχει πάρκινγκ

– ΔΕΝ έχει καμία νέα υποδομή

– ΔΕΝ έχει σύγχρονους κεντρικούς δρόμους και πεζοδρόμους (εμπορικά κέντρα) εμπορικής, τουριστικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας

– Στην ουσία ΔΕΝ έχει τίποτα νέο 3 χρόνια τώρα

Επειδή όμως οι φίλοι μου συνήθως μου λένε μην αναδεικνύω μόνο τα άσχημα γιατί.. «ο κόσμος θέλει να ακούει και κάτι θετικό», ενημερώνω ότι :


Η Ξάνθη θα έχει από αυτό το καλοκαίρι και μία ακόμα διοργάνωση, beach volley αυτή τη φορά, στην κεντρική πλατεία, η οποία θα κοστίσει στο Δήμο μας από 25.000 έως 40.000 ευρώ!!!

Το λέω για να μη μας φάει η αγωνία…

Εγώ προσωπικά ανακουφίστηκα..

Σάββας Μελισσόπουλος

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης στην αρχή της τοποθέτησης του αναφέρεται και στην ανάρτηση πολιτευτή :

“Το… ρεζουμέ από αναρτήσεις, δηλώσεις και παραδηλώσεις τρίτων και…καταϊδρωμένων πολιτευτών , δεν είναι πολιτικός λόγος.

Είναι κόπι πέιστ και μάλιστα ανάκατο.

Το να γενικεύεις ή να απομονώνεις κατά το δοκούν, για να κάνεις τον τιμητή, τον θεματοφύλακα και τον… ρομπέν των δασών, δε σε κάνει πολιτικό άνδρα, απλώς γραφικό γκρινιάρη.”

Η ΠΡΩΪΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Καλημέρα από την πόλη που η δημοτική αρχή μπορεί να μην κατάφερε να φέρει, μετά από 3 χρόνια δεσμεύσεων, τυμπάνων, ζουρνάδων, ααα ξέχασα και το καλύτερο, ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, χλώριο στη ζωή μας, αλλά θα φέρει σίγουρα για ένα Σαββατοκύριακο κόκκους άμμο, με το πρωτάθλημα BEACH-VOLEY.

Που ξέρεις, μπορεί να φέρουν και θάλασσα κάποια στιγμή. Γιατί ο συγχωρεμένος ο Σάπκας που έταζε ότι θα φέρει και θάλασσα στην γνωστή “παραλία”, μήπως ήταν λιγότερο αναξιόπιστος και λαοπλάνος;!

Δεν νομίζω. Λάδι να βάλετε να μην σας κάψει ο ήλιος!

Υ.Γ. Είστε και της φιλελεύθερης ΝΔ και καλά. Όταν διατυμπανίζετε ότι έγιναν 800 διανυκτερεύσεις στην πόλη μας, αλλά με έξοδα των δημοτών μας, να σας ευχαριστήσουμε που μας χρεώνετε το νερό EVIAN για να κάνετε δημόσιες σχέσεις με τα λεφτά μας. Το μόνο καλό είναι ότι τουλάχιστον πήγαν στους επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου της πόλης μας. Που έχουν να δουν κίνηση και τουρίστα, από το ανύπαρκτο τουριστικό πλάνο σας και της περιφέρειας, από το 2012.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια