GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΛΗ ΡΙΤΒΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΕΧΙΝΙΩΤΗΣ ΣΕΦΕΡ ΧΑΜΔΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

Η αποκλειστική είδηση που σας αποκαλύπτει σήμερα ο «Μ».  Τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ πλέον και ο ισχυρός «χορηγός» και υποστη...

Η αποκλειστική είδηση που σας αποκαλύπτει σήμερα ο «Μ».  Τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ πλέον και ο ισχυρός «χορηγός» και υποστηριχτής του στις εκλογές του 2019 ΣΕΦΕΡ ΧΑΜΔΗ από τον Εχίνο με τα Ναυπηγεία, όταν κατάλαβε ... περί τίνος πρόκειται!!!

Και γι’ αυτό γνωρίζοντας ότι τον περιμένει πανωλεθρία στις δημοτικές εκλογές, κάνει συνεδριάσεις δια… Περιφοράς με 26 και 27 βαθμούς!!!! Μοναδικό φαινόμενο ίσως Δήμου σε όλη την Ελλάδα!!!!

-Κι όλα αυτά φυσικά στο όνομα της… ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!!!

Χαρακτηριστική φυσικά είναι και η ανακοίνωση της μείζονας αντιπολίτευσης του Δήμου  Μύκης όπου όπως είναι γνωστό είναι επικεφαλής Υπουργέ Κώστα Καραμανλή, είναι ο παρ’ ολίγον υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ  Τζεμήλ Καπζά!

Αναλυτικά:

ΤΖΕΜΗΛ ΚΑΠΖΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης

  • Κοιν. Δήμαρχος Μύκης
  • Κύριε Πρόεδρε,
  • Κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητοί συνδημότες μας,

Η πανδημία του COVID -19 επηρέασε τη ζωή όλου του κόσμου και προκάλεσε τον θάνατο σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η πολιτεία απέναντι σε αυτή τη θανατηφόρα ασθένεια είχε λάβει σοβαρά μέτρα. Υπήρχαν στιγμές που σταμάτησε η κοινωνική μας ζωή. Όλοι ζήσαμε τις καραντίνες και την απαγόρευση εξόδου από τα σπίτια μας. Όμως ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι οδεύομε προς το τέλος αυτής της ασθένειας. Αυτό  δε το λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί και οι αρμόδιοι για την επιβολή και τήρηση των μέτρων προστασίας. Από τις αρχές του Μαΐου 2022 έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα.

Αγαπητοί συνδημότες μας,

Στα πλαίσια της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από την πανδημία του COVID -19 είχαμε την απαγόρευση συνάθροισης σε εσωτερικούς χώρους. Για αυτό το λόγο δεν πραγματοποιήθηκε καμία δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλες οι συνεδριάσεις έγιναν δια περιφοράς.

Πλέον βρισκόμαστε στα μέσα του Μαϊου 2022. Οι ειδικοί και οι αρμόδιοι της λήψης και εφαρμογής των μέτρων και των απαγορεύσεων έχουν ανακοινώσει την άρση των απαγορεύσεων και την επιστροφή μας στην κανονικότητα, όπως αυτή ήταν προ του κορονοϊού εποχή. Η απελευθέρωση αυτή ισχύει από τις αρχές του Μαΐου.

Τώρα!

Συνεδριάζει η Βουλή των Ελλήνων με 300 μέλη, γίνονται συναυλίες με εκατοντάδες και χιλιάδες θεατές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσευχές χωρίς μάσκες στα τεμένη, στις εκκλησίες, χιλιάδες θεατές σε αθλητικές συναντήσεις τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Απλά επιστρέψαμε στην κανονική ζωή.

Δεν υπάρχουν plf, δεν υπάρχουν self test.

Δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Δεν υπάρχει υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Είναι ελεύθερη η διασκέδαση.

Είναι γεμάτα τα λεωφορεία, τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα, τα πλοία, τα τρένα.

Τα εστιατόρια και οι καφετέριες λειτουργούν με πληρότητα.

Έτσι απλά όλα πλέον είναι ελεύθερα.

Και όμως δεν γίνονται μόνο οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης.  

Οι συνεδριάσεις του ΔΣ του Δήμου Μύκης δεν πραγματοποιούνται ή δεν πραγματοποιούνται σκόπιμα. Παρά την έλλειψη εμποδίων για την πραγματοποίηση τους, ο Δήμαρχος κ. Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν επιμένει στην δια περιφορά συνεδρίαση τους, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Εμείς ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ουκ ολίγες φορές του έχουμε εκφράσει την άποψη μας και τις έγγραφες προτάσεις μας επί του θέματος αυτού. Αλλά αυτός εξακολουθεί να διαβάζει το ίδιο ποιηματάκι.

Εξαιτίας αυτής της αδικαιολόγητης και της απαράδεκτης συμπεριφοράς του κ. Ντελή Χουσεϊν Ριτβαν και προς ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα συμμετέχουμε στην προγραμματισμένη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Μαΐου.

Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Όσο και αν προσπαθείτε να εμποδίσετε τη φωνή του λαού δε θα το πετύχετε. Σας καλούμε να εφαρμόσετε τους νόμους. Θα περάσετε στην ιστορία ως διοίκηση - εμπόδιο της φωνής των δημοτών. Αλλάξτε τη συμπεριφορά σας και κάνετε επιτέλους στην αίθουσα τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φθάνει πια! Και μη πείτε τα ίδια «Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση, δεν υπάρχει νόμος, δεν υπάρχει εκείνο, δεν υπάρχει αυτό».

Δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο για τις  δια ζώσης συνεδριάσεις του συμβουλίου. Εσείς κάνετε τις. Να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρχει κάποιος που θα σας ρωτήσει γιατί τις κάνετε.

  • Ξάνθη 17-05-2022
  • Για την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μύκης

1-ΤΖΕΜΗΛ ΚΑΠΖΑ

2-ΚΕΝΑΝ ΚΑΒΑΣ

3-ΕΜΒΕΡ ΚΙΟΥΡΤ

4-ΕΜΠΙΕ ΕΦΕΝΤΗ

5-ΡΕΜΖΗ ΜΕΤΖΙΤ ΧΑΣΑΝ

6-ΣΕΪΝΤΑΝ ΜΟΥΣΑ

7-ΣΕΛΑΜΗ ΜΠΑΤΖΑΚ

8-ΜΠΑΧΡΗ ΡΑΜΑΔΑΝ

9-ΡΕΤΖΕΠ ΧΑΣΑΝ ΣΑΛΗΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια