GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλήθεια, κάποιος φωστήρας εκεί στη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης,

  Σκέφτηκε να παραχωρήσει τουριστικό υλικό σε όλους αυτούς τους μαθητές των σχολείων που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη, για να τους...

 


Σκέφτηκε να παραχωρήσει τουριστικό υλικό σε όλους αυτούς τους μαθητές των σχολείων που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη, για να τους κάνει γνωστό πως η Ξάνθη διαθέτει ένα ανεκμετάλλευτο μεν, αλλά πολύ πλούσιο τουριστικό προϊόν!!!
Ένα ερώτημα που προκύπτει από την παραμονή δεκάδων μαθητών που συμμετέχουν στο μουσικό φεστιβάλ αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη, είναι το αν κάποιος από τους φωστήρες της διοίκησης του Δήμου και του Κέντρου Πολιτισμού (πολιτισμός τρομάρα τους), σκέφθηκε να διανέμει κάποιο έντυπο υλικό προώθησης του Τουριστικού Προϊόντος που διαθέτει η Ξάνθη.

Και αυτό το αναφέρουμε γιατί αν δεν έγινε κάτι τέτοιο, τότε πολύ απλά, για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώνομαι σε ότι έχω αναφέρει περί προχειρότητας.

 Γιατί, αν δεν μπορείς να κάνεις κοινωνούς και διαφημιστές του Τουριστικού σου προϊόντος όλους αυτούς τους μαθητές που βρέθηκαν από άλλα μέρη στην Ξάνθη, τότε θα έπρεπε να είχες κρυφτεί στην τρύπα σου χθες και όχι σήμερα.

Είπαμε πως η Ξάνθη δυστυχώς εξαιτίας όλων αυτών που την διοικούν τόσα χρόνια, δεν έχει εκμεταλλευτεί αλλά ούτε και αξιοποιήσει το πλούσιο Τουριστικό Προϊόν που διαθέτει, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να το προωθήσεις και ειδικά όταν έχεις αυτήν την δυνατότητα να έχεις δεκάδες μαθητές από άλλες περιοχές μέσα στην έδρα σου. Τελικά το (άνθρωποι περιορισμένης ευθύνης) το έχετε κάνει σημαία…

Δεν υπάρχουν σχόλια