GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

Και ιδού οι απαντήσεις του:


Και ιδού οι απαντήσεις του:

*Με έχεις αδικήσει πολλές φορές και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα, διότι θεωρώ ότι δεν γνώριζες… Εδώ λοιπόν που «κατάντησε» ο Δήμος μας, δεν προέχουν οι πολιτικές φιλοδοξίες, κανενός μας, αλλά το να «φύγει» όσο πιο γρήγορα γίνεται, το «σύστημα Τσέπελη»!

*«Εγώ ήμουν ο πρώτος που πρότεινα στον Πάνο Σταυρακάρα να ηγηθεί αυτός μετά την αποτυχία του συνδυασμού μας  να μπει στη δεύτερη Κυριακή το 2019 για λίγες ψήφους και με κόντρα ισχυρότατους συνδυασμούς. 

Λίγο πολύ όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πρώην Δήμαρχος κ.Δημαρχόπουλος, εκτός από τα προσωπικά σοβαρά λάθη του, δεν είχε εκλέξει ούτε έναν μουσουλμανικό  δημοτικό σύμβουλο από τα Κιμμέρια, ενώ εμείς είχαμε εκλέξει δυο και ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητούς στον Οικισμό. Το αποτέλεσμα λοιπόν και μόνο των Κιμμερίων έδωσε τη νίκη στον κύριο Τσέπελη την δεύτερη Κυριακή..

-Πάνο Σταυρακάρα πάνε μπροστά Εσύ… Θα βγεις από την πρώτη Κυριακή. Κι όλοι οι υπόλοιποι εμείς απλοί στρατιώτες… Μας απάντησε με την εντιμότητα που τον διακρίνει.... δεν μπορώ, έχω πολλές δουλειές, θα είμαι και πάλι υποψήφιος μαζί σας, εκτιμώ την καθαρότητα και αγάπη σας και μόνο που μου το προτείνει ο επικεφαλής μας, αυτό με τιμάει ιδιαίτερα....Δεν μπορώ. Αλλά συνεχίζω Μαζί σας!!! Για να φτιάξουμε το Δήμο που ονειρευόμαστε όλοι μας!!!

-Τα ίδια ακριβώς είπα και στον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο. Σημασία δεν έχει ποιος θα είναι ο Δήμαρχος αλλά ν’ αλλάξουμε εεμείς όλοι μαζί, το Δήμο Ξάνθης. Μπες γιατρέ εσύ μπροστά… Σε αγαπάει ο κόσμος, αγαπάς τη Ξάνθη μας, το έχεις αποδείξει στη πράξη...

-Εγώ είμαι γιατρός. Θα ‘ρθώ μαζί σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εσύ θα είσαι και πάλι ο επικεφαλής. Για έναν Δήμο που να αξίζει στους Ξανθθιώτες, να μας αξίζει όλους.  Με τιμάει και μόνο που του λές. 

Και κατέληξε ο Σάββας Μελισσόπουλος:

«Εγώ Πάνο ποτέ  δεν πήρα μεμονωμένες αποφάσεις, για όλα τα θέματα. Για ότι έγινε στο παρελθόν, ότι γίνεται τώρα… Κάθε  απόφαση λαμβάνεται συλλογικά και μετά από συζήτηση. Τιμή μου όταν με ειρωνεύεται ο κ.Τσέπελης για το τι κέρδισε ο ίδιος 33 χρόνια από το Δήμο Ξάνθης… Τιμή μου να είμαι αυτός που είμαι τώρα. Ο Σάββας Μελισσόπουλος… 

Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάει ότι και επί Πούλιου όταν με έστειλε η τότε παράταξή μου ως εκπρόσωπό της στο Δ.Σ. της  ΔΕΥΑΞ όπου τα ίδια που κάνει και τώρα έκανε ο κύριος Τσέπελης… γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνο πως «σώθηκε», αλλά και ποιος τόλμησε να τα βάλει μαζί του και πήγε κατηγορούμενος ...

Και και το έφερε το θέμα θα πρέπει θυμούνται και όλοι… ποιος τόλμησε μάλιστα την περίοδο εκείνη, να βγάλει στη δημοσιότητα και ποια τοπικά ΜΜΕ είχαν ΕΥΝΟΗΘΕΙ κατάφωρα με λεφτά της επιχείρησης και να γράφουν ύμνους για το πρόσωπό του κ.Τσέπελη για να μην γράψει λέξη για τα «δάνεια» που έπαιρνε τότε με την εγγύηση του Δήμου  και την αδιαφάνεια της επιχείρησης…Την έχεις την λίστα. Για ξανα-δέστην....γιατί θα δεις αρκετούς γνώριμους που κάνουν το ίδιο και τώρα που με απειλούσαν τότε....Τα ίδια πρόσωπα...ο ίδιος κύριος Τσέπελης.

Δεν υπάρχουν σχόλια