GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χουσείν Μπαντάκ στον Τσέπελη έξω από το τζαμί το πρωί! Φύγε από δω ψεύτη.. ! Δεν έκανες τίποτα για τα Κιμμέρια!

Μεταφέρουμε το άρθρο του ΜΑΧΗΤΗ αυτούσιο για να συμπληρώσουμε ότι ο ψεύτης και ο κόλακας τον “πρώτο χρόνο χαίρονται” πόσο μάλλον όταν πέρασα...

Μεταφέρουμε το άρθρο του ΜΑΧΗΤΗ αυτούσιο για να συμπληρώσουμε ότι ο ψεύτης και ο κόλακας τον “πρώτο χρόνο χαίρονται” πόσο μάλλον όταν πέρασαν τρία χρόνια και έχεις τάξη τα πάντα στους πάντες. Μοιραία θα σε πάρουν χαμπάρι και θα σε ξεφωνίσουν και οι “ορκισμένοι” φίλοι σου.

Σύμφωνα με τον ΜΑΧΗΤΗ έπαθε την “πλάκα” του ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης όταν δέχτηκε την σκληρότερη επίθεση από τον Μπατάκ,  όπου σημειωτέο ο γιός του είναι αντιδήμαρχος του δημάρχου και δεξί “στασίδι” του, μπορεί και αριστερό αλλά ποιος τα μετράει. Για τον Τσέπελη στασίδι να είναι και ότι θέλει να είναι έλα μου όμως όταν σου επιτίθεται ο πιο δυνατός υποστηρικτής σου και σε αποκαλεί ψεύτη όσο νά’ ναι την ζημιά του την κάνει και μάλιστα μέσα στην “φωλιά” και περιζήτητη προεκλογική νύφη, στα Κιμέρια.

Γράφει χαρακτιριστικά ο ΜΑΧΗΤΗΣ: Ακόμη δεν μπορεί να “συνέρθει” ο Δήμαρχος Τσέπελης με αυτό που έπαθε στο τζαμί των  Κιμμερίων όταν πήγε να χαιρετίσει τους μουσουλμάνους λόγω του μπαϊραμ ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαίου λόγω του μπαϊραμιού…!!!

Και μόνο που είδε τον Δήμαρχο Τσέπελη ο πολιτευτής του DEB και πατέρας του Αντιδήμραχου Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντακ, Χουσείν Μπαντάκ, του φώναξε παρουσία όλων -παρόντες ήταν και οι Δημαρχόπουλος και Μελισσόπουλος, απουσίασε όμως η Gi-Gi -!!!

“Σήκω και φύγε από δώ Τσέπελη….Ψεύτη!. Τρία χρόνια Δήμαρχος δεν έκανες τίποτα για τα Κιμμέρια!!! Έχει το θράσος και μου απλώνεις το χέρι…”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  Δήμαρχος Τσέπελης προσπάθησε με κάθε τρόπο΄και τα γνωστά … “αδελφούλη μου…κλπ” να τον ηρεμήσει, αλλά ο Χουσείν Μπαντάκ ήταν αμείλικτος…!

Σήκω  και φύγε απο τα Κιμμέρια, θα έρθεις όταν πρώτα κάνεις κάποια έργα….Βαρεθήκαμε τα ψέματά σου!!!

Σημειώνεται ότι κανείς δεν τόλμησε να τα βάλει με τον Χουσείν Μπαντάκ και να υπερασπίσει τον Δήμαρχο Τσέπελη όταν του έβαλε τις φωνές!!!

Κι είναι ακόμη η αρχή…. Ούτε οι “κορδέλες” τον σώζουν, πόσο μάλλον οι….κουμπάροι και οι γυρολόγοι του τον σώζουν τον Τσέπελη…!! 

(σ.σ. Επισημαίνω οτι στις εκλογές του 2019, ο Χουσείν Μπαντάκ ήταν ο πλέον φανατικός υποστηριχτής του Δήμαρχου Τσέπελη…)

Δεν υπάρχουν σχόλια