GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Χ. Μούρκας και η Ανδρέα Παπανδρέου – Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Παλαιότερα ο Χ. Μούρκας καυχιόταν ότι η Ανδρέα Παπανδρέου έγινε επί αντιδημαρχίας του – ίσως είναι άσχετο καλοκαιριάτικα θα πει κανείς και ο...

Παλαιότερα ο Χ. Μούρκας καυχιόταν ότι η Ανδρέα Παπανδρέου έγινε επί αντιδημαρχίας του – ίσως είναι άσχετο καλοκαιριάτικα θα πει κανείς και ορθά, αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και απλά για να μη ξεχνιούνται τα πεπραγμένα των πολιτικών ταγών του τόπου και που μπορεί μεν οι Ξανθιώτες να μην τους θέλουν αποτυπώνοντάς την απόφασή τους στις κάλπες, αλλά θέλει δεν θέλει ο λαός, κάποιοι από αυτούς και μεταξύ αυτών ο Χ. Μούρκας, τους είναι σβερκωμένος και τον πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά.
  • Γιατί το λέμε;
  • Μπορεί τώρα να είναι καλοκαίρι αλλά το χειμώνα η Α. Παπανδρέου μετατρέπεται σε λίμνη.

Το γράφουμε καλοκαιριάτικο για να κάνει κάτι η ΔΕΥΑΞ που διαθέτει και πρόεδρο και μη εκλεγμένο αντιπρόεδρο και τεχνικό προσωπικό και συνεργάζεται με μελετητικά γραφεία τα οποία και γνώσεις έχουν και το χρήμα ρέει άφθονο στην ΔΕΥΑΞ και άρα μπορούν να μελετήσουν γιατί η Ανδρέα Παπανδρέου και Σαγγαρίου κάθε χειμώνα με πέντε στάλες βροχή μετατρέπετε σε λιμνοθάλασσα.

Άντε λοιπόν κ. Μούρκα δικαίωσε τον μισθό σου και άσε κάτι για την υστεροφημία σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια