GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ακόμη μία συνάντηση με στόχο την κάθοδο νέου συνδυασμού απέναντι στον Μανώλη Τσέπελη, πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, με ζητούμενο την στήριξη και από τον Αλέξανδρο Κοντό

Ακόμη μία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το τριήμερο που μας πέρασε, από ανθρώπους που συμμετείχαν στην παράταξη Δημαρχόπουλου, όταν ...


Ακόμη μία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το τριήμερο που μας πέρασε, από ανθρώπους που συμμετείχαν στην παράταξη Δημαρχόπουλου, όταν αυτή διοικούσε τον Δήμο.
Μείζον θέμα το αν θα πει τελικά το «ναι» ο νέος άνθρωπος τον οποίο προορίζουν για επικεφαλή της παράταξης, προκειμένου να ετοιμάσουν την κύρια δομή (τον πυρήνα) αυτής και σιγά – σιγά να χτίσουν ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει και την στήριξη του Αλέξανδρου Κοντού αλλά και την δυναμική, όπως οι ίδιοι λένε, για να «χτυπήσει» τον Μανώλη Τσέπελη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  Εκείνο που μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε είναι ότι συζητήθηκε έντονα η μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, τόσο του Τάσου Θεοδωρίδη όσο και του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, πράγμα το οποίο –εάν επιβεβαιωθεί- δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά στο πώς θα πράξουν από εδώ και μετά οι δύο άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια