GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΗΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΥ… «ΚΑΝΤΗΣΕ» Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ

  Απλές κουβέντες, λίγα λόγια… Ο Μηνάς Νησσόπουλος με δυο κουβέντες και λίγες φωτογραφίες, δείχνει την «κατάντια» της πόλης στην είσοδο με Δ...

 


Απλές κουβέντες, λίγα λόγια… Ο Μηνάς Νησσόπουλος με δυο κουβέντες και λίγες φωτογραφίες, δείχνει την «κατάντια» της πόλης στην είσοδο με Δήμαρχο τον Τσέπελη.

Διαβάστε αυτούσια το σχόλιό του στο fb αλλά και τα σχόλια κι άλλων συμπολιτών μας:

«Μηνας Νησσοπουλος: Δεν συνηθίζω να γκρινιάζω, ούτε να ασχολούμαι με τους άρχοντες του τόπου αλλά μερικές φορές πρέπει να τα πεις. Μια κυριακάτικη βόλτα στην αγαπημένη μας πόλη με έκανε να πληγωθώ για την κατάντια της. Στην είσοδο της παλιάς πόλης σε καλωσορίζουν κάδοι σκουπιδιών χωρίς καπάκια με τις μυρωδιές να ευωδιάζουν και δίπλα οι σχάρες της αποχέτευσης να συμπληρώνουν την εικόνα. Αν δεν έχει ο Δήμος να τα αντικαταστήσει ας τα περιποιηθεί τουλάχιστον. Λίγη μπογιά και θα γίνουν σαν καινούργια. Πέρασα έξω από το Αμοιριδειο άβαφα κάγκελα, τα χόρτα αντί για γκαζόν έγιναν δάσος. Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, υπεύθυνοι μη χαίρεστε μόνο για τα μπράβο μετά από τις εκδηλώσεις, αλλά σκύψτε το κεφάλι να δείτε την καθημερινότητα του πολίτη.

Αναστάσιος Μπαλακτσης: Από έργα πνοής, μετατρέπονται σε έργα αναπνοής ( και όποιος αντέξει την δυσοσμία).

Ξανθιππη Μωυσιδου: Αυτό που μ εκνευρίζει είναι ότι σ’ αυτην την πόλη δεν γίνονται τα αυτονόητα ,όχι να ζητήσουμε κάτι παραπάνω.

Ούτε λόγος».

-Κοινώς καλά τα… φρου-φρου κι αρώματα και τα παπούτσια της γραμματέως και του Δήμαρχου Τσέπελη… αλλά ποτέ η πόλη της Ξάνθης δεν ήταν τόσο βρώμικη, όσο είναι τώρα…!

Δεν υπάρχουν σχόλια