GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Ξάνθης σε Τάγμα Καταδρομέων και Εθνοφυλακής

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου επισκέφθηκε κατά σειρά το Τάγμα Καταδρομέων της Γλάυκης, το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου, ...

 


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου επισκέφθηκε κατά σειρά το Τάγμα Καταδρομέων της Γλάυκης, το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας Εχίνου, όπου αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό, το πρωί της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 27 Απριλίου.

Στην επιστροφή προς την Ξάνθη επισκέφθηκε μαζί με τον Αστυνομικό Διοικητή τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβαν Χουσεϊν, ο οποίος του επεφύλαξε εγκάρδια υποδοχή. 


Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Μύκης κ. Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, ο Σεβασμιώτατος τον επισκέφτηκε και ευχήθηκε Καλό Μπαϊράμι τόσο στον ίδιο όσο και σε στους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας. Τόνισε μάλιστα την ιδιαίτερη σημασία των ημερών αφού όπως υποστήριξε είναι μέρες χαράς και γιορτής τόσο για τους Χριστιανούς Συμπολίτες μας όσο και για τους Μουσουλμάνους Συμπολίτες μας, καθώς μετά το Πάσχα των Χριστιανών ακολουθεί το Ραμαζάν Μπαϊράμ των Μουσουλμάνων. Ο Δήμαρχος Μύκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολυπολιτισμικότητα της περιοχής μας και γενικά στην συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων που όπως επεσήμανε «…είναι ο πλούτος και ο θησαυρός του τόπου μας για τον οποίο είμαστε όλοι περήφανοι…».



Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μύκης δήλωσε:

  «…Είχα τη μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή να υποδεχτώ στο Δημαρχείο του Δήμου Μύκης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα.


Κατά την επίσκεψη του Σεβασμιώτατου παρευρέθηκαν επίσης ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου Ζάκος Στέργιος και η Καζάκου Χρυσούλα του Αστυνομικού Σταθμού Μύκης, οι οποίοι επίσης ευχήθηκαν σε όλους μας Καλό Ραμαζάνι και Καλό Μπαϊράμι.

  Οι μέρες που περνάμε, είναι μέρες χαράς και γιορτής, τόσο για τους Χριστιανούς Συμπολίτες μας όσο και για τους Μουσουλμάνους Συμπολίτες μας, καθώς μετά το Πάσχα των Χριστιανών ακολουθεί το Ραμαζάν Μπαϊράμ των Μουσουλμάνων.

  Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε Καλό Μπαϊράμι τόσο σε έμενα προσωπικά όσο και σε όλους τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας.


Ευχήθηκε επίσης δύναμη και παραγωγικότητα στα καθήκοντά μας και στο έργο μας.

  Για άλλη μια φορά θέλω να τονίσω ότι η πολυπολιτισμικότητα της περιοχής μας και γενικά η συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων είναι ο πλούτος και ο θησαυρός του τόπου μας για τον οποίο είμαστε όλοι περήφανοι…» κατέληξε ο Δήμαρχος Μύκης κ. Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια