GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έχει ή δεν έχει κώλυμα η γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης για την εκλογή της στο Πολιτικό Συμβούλιο της Ν.Δ

  Κερνούσε η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά το πρωί της Τετάρτης 18.5  σε ανακαινισμένο καφέ της οδού Μιχ. Βόγδου απέναντι απ...

 


Κερνούσε η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά το πρωί της Τετάρτης 18.5  σε ανακαινισμένο καφέ της οδού Μιχ. Βόγδου απέναντι από τα δικαστήρια  Ξάνθης, πανηγυρίζοντας για την εκλογή της (έστω και με ποσόστωση....), στο Πολιτικό Συμβούλιο της Ν.Δ.!!! 

Μεταξύ των οποίων ήταν μάλιστα ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Μανώλης Φανουράκης αλλά και ο....ειδικός σύμβουλος του Μέτιου, Αντώνης Πασχάλης. 

Την ίδια ώρα ωστόσο διαβάζοντας το τροποποιημένο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας,αναφέρει επί λέξη τα παρακάτω: 

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  • Άρθρο 41
  • Κώλυμα και ασυμβίβαστο.

1. Η υποβολή υποψηφιότητας για την κάλυψη οποιασδήποτε κομματικής θέσης ή αξιώματος με διοικητική ή διαχειριστική εξουσία ή διοικητική θέση σε Οργάνωση του Κόμματος δεν κωλύεται, εφόσον συνοδεύεται από παράλληλη υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του ενδιαφερομένου περί ανάληψης υποχρέωσης παραίτησης από Κυβερνητική θέση ή λειτούργημα ή διοικητική θέση, εκτός υπαλληλικής ιεραρχίας.

2. Η κατοχή οποιασδήποτε κομματικής θέσης ή αξιώματος με διοικητική ή διαχειριστική εξουσία είναι ασυμβίβαστη με την κατοχή οποιασδήποτε Κυβερνητικής θέσης ή αξιώματος με εκτελεστικές αρμοδιότητες σε κυβερνητικούς ή αυτοδιοικητικούς φορείς α’ και β’ βαθμού.  

Το παρόν Καταστατικό εγκρίθηκε και ψηφίστηκε από το 14o Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος και ισχύει από την ψήφισή του. Η τήρηση του παρόντος Καταστατικού επαφίεται στην κομματική συνείδηση των μελών της Νέας Δημοκρατίας. ΠΑ  

Ποιός θα μας απαντήσει; Ο Αλέξης Νταμπουρατζής, ο Μιχάλης Αμοιρίδης ή ο Αντώνης Πασχάλης; 


Δεν υπάρχουν σχόλια