GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πόσο κοντά είναι οι «4» να πείσουν τους Ξανθιώτες!!!

Με αφορμή την δήλωση του Π. Λύρατζη, που λέει ότι οι «4» είναι ενωμένοι σαν μπετόν αρμέ, αξίζει λίγο να αξιολογήσουμε την προσπάθειά τους.


Με αφορμή την δήλωση του Π. Λύρατζη, που λέει ότι οι «4» είναι ενωμένοι σαν μπετόν αρμέ, αξίζει λίγο να αξιολογήσουμε την προσπάθειά τους.

Είναι γεγονός ότι είναι ένα βήμα που κρύβει θάρρος και αν αποκτήσει την δυναμική που περιμένουν τα μέλη των παρατάξεων, θα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος κίνδυνος για τον Μ. Τσέπελη, ο οποίος στην ουσία, διαθέτει μία παράταξη χωρίς καμία συνοχή και είναι ένα πάντρεμα πολιτικών συμφερόντων και ότι άλλο μπορεί να κρύβει μία τέτοια ένωση.

Με λίγα λόγια, μία παράταξη ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, που ανδρώθηκε στη λογική του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Σ. Μελισσόπουλο.

Μία παράταξη με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ που δημιουργήθηκε εκλέχθηκε και λειτουργεί μέχρι σήμερα στο κέντρου του πολιτικού τόξου με επικεφαλής τον Γ. Παπαχρόνη και που πρέπει να ομολογήσουμε ότι μέλη της παράταξης του, με δέλεαρ θέσεις εξουσίας,  μεταπήδησαν στην παράταξη του Μ.Τέπελη, που φάνηκε προς στιγμή ότι δημιουργούν κάποια προβλήματα στην συνοχή των «4», αλλά όπως όλοι αντιλαμβάνονται, παράταξη δεν είναι μόνο τα εκλεγμένα μέλη και εκ του αποτελέσματος και σύμφωνα με την πορεία των πραγμάτων, μέλη και πυρήνες της παράταξης ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ, ακολουθούν τον βηματισμό του Γ. Παπαχρόνη μέσα στα πλαίσια των «4».

 Στην συνέχεια, δίνει το παρών στην προσπάθεια των «4» η παράταξη του Π. Λύρατζη, προερχόμενη από τον κεντροδεξιό χώρο και τέλος η κοινή προσπάθεια συμπόρευσης από την παράταξη του Γ. Χατζηθεδώρου που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα της πόλης και ότι έχουν αφήσει στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η προσπάθεια σιγά σιγά γίνεται κτήμα στην λογική των Ξανθιωτών αλλά χρειάζεται και «φως».

Σαφώς και υπάρχουν συνδημότες που αντιμετωπίζουν την κοινή προσπάθεια με αμφιβολία.

Όμως, είναι στο χέρι των «4» πλέον, να πείσουν τον κόσμο της Ξάνθης ότι άφησαν τις κομματικές τους ταυτότητες στην άκρη και παλεύουν για το κοινό καλό και πιστεύουμε ότι είναι καιρός να αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιπλώνουν τα κοινά τους σημεία.

Δεν γνωρίζουμε αν οι ανακοινώσεις, πλην αυτών που συνυπογράφουν και οι 4 της κοινής προσπάθειας, συμφωνούν όλοι.

Άρα είναι καιρός οι Ξανθιώτες να αρχίσουν να μαθαίνουν ποιες θα είναι οι προτεραιότητές τους,  ποια τα έργα τους κοστολογημένα, ποιες οι προτάσεις για να πάει ένα βήμα πιο μπροστά η πόλη.

Είναι μία καλή ευκαιρία, τώρα που οι δρόμοι της Ξάνθης είναι ένα μεγάλο μπάχαλο να ξανασχεδιαστεί η επαναφορά τους στον σωστό «δρόμο», η χρήση τους, η πεζοδρόμηση. Εκτιμούμε ότι ο Μ. Τσέπελης μέχρι τις εκλογές δεν θα προλάβει να ωριμάσει μελέτη για επανασχεδίαση της χρήσης του οδικού δικτύου της πόλης … εκτός αν πιάσει ο ίδιος το φτυάρι και αρχίζει και ρίχνει πίσσα όπως έπλενε τα ντουβάρια από το κολυμβητήριο…

Με λίγα λόγια, είναι καιρός οι Ξανθιώτες να αρχίσουν να βλέπουν σε ποια σημεία συμφωνούν οι «4» και όσο για  τα σημεία που δεν συμφωνούν, ας τα λύσουν μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια