GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοινή εμφάνιση των "3": Ανάξια διάψευσης τα σενάρια για δημοτικό συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Γ. Χατζηθεοδώρου

"Ανάξια διάψευσης και γελοιότητες τα σενάρια για δήθεν δημοτικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές 2023....", χαρακτηρίζε...


"Ανάξια διάψευσης και γελοιότητες τα σενάρια για δήθεν δημοτικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές 2023....", χαρακτηρίζει δημοσιεύματα γνωστού πληρωμένων  ΜΜΕ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος  Χατζηθεοδώρου και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης "Πολίτες για τη Ξάνθη"

Συμπληρώνει μάλιστα με  νόημα ότι πρόκειται για κατασκευασμένα δημοσιεύματα του γνωστού ... "τύπου" που μόνο γέλια μπορούν προκαλέσουν, που οφείλουν ωστόσο να ευχαριστήσουν γιατί συσπειρώνει τον κόσμο ακόμη περισσότερο στο πλευρό τους....

"Και μόνο που τα γράφει αυτός που τα γράφει....ζημειώνει μόνος αυτούς που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί γιατί υποδηλώνει τον πανικό τους...", είπε με χαμόγελο. 

Όλα αυτά το πρωί  της Κυριακής (σήμερα) στο γνωστό "ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ"  της Ειρήνης Χαριτωνίδου που όλα δείχνουν πλέον ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη και πραγματοποίησε μάλιστα αρχηγική προσωπική εμφάνιση την Παρασκευή στις εκδηλώσεις στο Λυκοδρόμιο, μαζί με τον πατέρα της αγωνιστή Κώστα Χαριτωνίδη και συνεργάτες της.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον επικεφαλής των "5" Σάββα Μελισσόπουλο, "εμείς δεν ασχολιόμαστε με κανέναν άλλον δημοτικό συνδυασμό και προχωράμε όχι μόνο σταθερά, αλλά και εντυπωσιασμένοι από την αγάπη και την απήχηση της πρωτοβουλίας μας στη Ξάνθη....αφού μοναδικός στόχος μας είναι να φύγει το σημερινό σάπιο  ¨σύστημα στο Δήμο¨...

Σχολιάζοντας μάλιστα το "τρίο¨της παρέας στο οποίο συμμετείχε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και πρώην αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ξάνθης  Πασχάλη Λύρατζη, ο Σάββας Μελισσόπουλος απάντησε με τη φράση, "Η Ξάνθη Μας Ενώνει""!!!

Σημειώνεται ότι ο αδελφός της γενικής γραμματέως του Δήμου Ξάνθης και υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ. Σοφίας Ψωμά, Μαρίνος Ψωμάς κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης εκ νέου με την υπό τον Σάββα  Μελισσόπουλο νέα παράταξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια