GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τετραήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης (από 19 έως 22 Μαΐου)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λυκοδρομίου Ξάνθης σας καλεί στις τετραήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο προσφυ...


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λυκοδρομίου Ξάνθης σας καλεί στις τετραήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο προσφυγικό Λυκοδρόμιο Ξάνθης, από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, επί της  Πανήγυρης του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λυκοδρομίου Ξάνθης.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της θαυματουργού Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Γιάτρισσας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού από το Λουτράκι της Κορίνθου.

Το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου στις 7:30 θα τελεστεί όρθρος και Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο των αειμνήστων ιερέων, επιτρόπων και κτητόρων της ενορίας.

Το απόγευμα στις 7:00 θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ.Νικηφόρου(Οικουμενικό Πατριαρχείο) και του οικείου Ποιμενάρχου κ.κ. Παντελεήμονος.


Το πρωί  του Σαββάτου 21 Μαΐου ανήμερα  της Εορτής των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τις 7:00 έως τις 10:30 θα τελεστεί όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας θα διανεμηθεί το παραδοσιακό Κεσκέκι.

Το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου στις 11:30 μετά την Θεία Λειτουργία, στην αυλή του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Λυκοδρομίου Ξάνθης θα λάβει χώρα εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής από τον Σύλλογο Μικρασιατών Νικομηδείας «Οι Κιζδερβενιώτες».

  • Με εκτίμηση
  • Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια