GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή της Π.Α.Μ.-Θ.

  Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 26 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκ...

 


Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 26 Μαΐου η Οικονομική Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαοκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Δράμας καθώς και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας).

  2. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού Νο2 της επιτροπής αξιολόγησης ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες της Π.Ε Δράμας. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Στ. Παρδαλίδης (Π.Ε. Δράμας).

  3. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης και υλοποίησης της δράσης «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, ανδρών-γυναικών, Παρανέστι, 24 έως 26 Ιουνίου, 2022» (2η Τροποποίηση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Περιφέρειας Α.Μ.Θ. έτους 2022, προϋπολογισμού 20.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.). (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ε. Θεοδωρίδου (Π.Ε. Δράμας).

  4. Εισήγηση για την έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του υποέργου «Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Δράμας έτους 2020» με Α/Α Δ.29 του έργου «Δαπάνες φωτισμού κόμβων Ε.Ο.Δ. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Συνέχιση του έργου 2010ΕΠ03100007)» και τροποποίηση της σύμβασης με υπέρβαση κατά 16,50% για την κάλυψη της δαπάνης της Αναθεώρησης.

  5. Εισήγηση για έγκριση της διακήρυξης, περίληψης διακήρυξης και επιτροπής διαγωνισμού για τη Δημοπράτηση του έργου: “Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας της Ε.Ο. 3 Δράμα – Σιδηρόνερο – Σκαλωτή από Δράμα έως Σιδηρόνερο” προϋπολογισμού 1.300.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α..

  6. Εισήγηση για έγκριση της διακήρυξης, περίληψης διακήρυξης και επιτροπής διαγωνισμού για τη Δημοπράτηση του έργου: “Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας της Ε.Ο. Νο 10 από διασταύρωση Βώλακα έως Μικροκλεισούρα” προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Σιδηρόπουλος (Π.Ε. Δράμας).

  7. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας καθώς και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας).

  8. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ξάνθης καθώς και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης).

  9. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης και διάθεσης πίστωσης ποσού 750,00 ευρώ της δράσης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ξάνθης Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Τοξοτών της δράσης «Γιορτή καλοκαιριού με σαρδέλα και παραδοσιακά εδέσματα» (Ψυχαγωγικές υπηρεσίες συγκροτημάτων τραγουδιστών). (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Ν. Αποστολίδης (Π.Ε. Ξάνθης).

  10. Εισήγηση για την έγκριση εξειδίκευσης της πίστωσης ποσού 37.200,00 ευρώ, τεκμηρίωσης δαπάνης της υλοποίησης του έργου ”Συμμετοχή της ΠΑΜΘ στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL PARIS 2022 , 15-19 Οκτωβρίου στο Παρίσι της Γαλλίας”.

  11. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης 6ης παράτασης της μελέτης “Μελέτη Αναδασμού Αγροκτήματος Σουνίου Ν. Ξάνθης”. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Α. Καμαριανάκης (Π.Ε. Ξάνθης).

  12. Εισήγηση για την έγκριση των όρων του σχεδίου της Διακήρυξης και της Περίληψής της, για την ανάθεση συμβάσεων παροχής υπηρεσιών «Μεταφοράς μαθητών των δημόσιων σχολικών μονάδων Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, για τα σχολικά έτη: 2022-2023, 2023-2024 & 2024-2025», μέσω Δυναμικού Συστήματος Αγορών (ΔΣΑ), συνολικού προϋπολογισμού 6.066.495,51 ευρώ, καθώς και του Πρακτικού κλήρωσης των Επιτροπών. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Π. Δουμπά (Π.Ε. Ξάνθης).

  13. Εισήγηση για την έγκριση γνωμοδότησης για την παραίτηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από την κατατεθείσα στο Μονομελές Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής με αριθμό κατάθεσης ΕΦ 6/4-2-2022 έφεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά του Καριοφύλλη Πασχαλίδη και κατά της με αριθμό 794/2020 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Γούναρης (Π.Ε. Ξάνθης).

  14. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης της 2ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του υποέργου: «Συντήρηση διοικητηρίου της Π.Ε. Ξάνθης ιδιοκτησίας Π.Α.Μ.Θ.» του έργου: «Επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός κτιρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Κωνσταντινίδης (Π.Ε. Ξάνθης).

  15. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2022 των Διευθύνσεων της ΠΕ Έβρου, έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού καθώς και έγκριση ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου).

  16. Εισήγηση για την έγκριση γνωμοδότησης και άσκησης έφεσης κατά της με αριθμό 122/2022 απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Στ. Πατσουρίδου (Π.Ε. Έβρου).

  17. Εισήγηση για την έγκριση της εισηγητικής έκθεσης επί της 2ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Οικονομικού Έτους 2022. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Αντωνιάδης (Π.Α.Μ.Θ.).

  18. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Α.Μ.Θ..

Δεν υπάρχουν σχόλια