GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τουρνουά Διαπραγμάτευσης Θράκης Τhrace Negotiations Tournament

Με ιδιαίτερη καινοτομία και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2022,  δια ζώσης,  ο διαγωνισμός διαπραγμάτευσης στην Ξάνθη από το Xa...


Με ιδιαίτερη καινοτομία και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2022,  δια ζώσης,  ο διαγωνισμός διαπραγμάτευσης στην Ξάνθη από το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το Mindspace Xanthi και το SDG DUTH. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού συμμετείχαν 28 ομάδες με συνολικά με 84 άτομα από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους φοιτητές, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες. Οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με ρεαλιστικές συνθήκες διαπραγμάτευσης και ανταπεξήλθαν σε απαιτητικές υποθέσεις προσομοίωσης.
To κομμάτι της τεχνολογίας δε θα μπορούσε να λείπει αφού αναπτύχθηκε από το Ι.Τ. team του διαγωνισμού ένας ειδικός αλγόριθμος o οποίος μέσω μιας κάμερας ανέλυσε τις εκφράσεις των διαγωνιζομένων δίνοντας έτσι μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Η τελική φάση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις στους χώρους του Xanthi TechLab όπου οι ομάδες Negocie, Καλλιόνες, Negoskills και Auebers διαγωνίστηκαν.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Negoskills η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία έναντι της ομάδας Negocie. Στην τελετή έναρξής παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κος Κωνσταντίνος Κουρτίδης, εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης η Γενική Γραμματέας κα Σοφία Ψωμά και διαδικτυακά εκ μέρους της Πρεσβείας των Η.Π.Α. ο κος Βασίλης Τσιμπούκης. 

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στην πόλη της Ξάνθης και ειδικά την ομάδα των Auebers που ταξίδεψαν από την Αθήνα. Υποστηρικτής του διαγωνισμού ήταν Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και το «Ερευνητικό Εργαστήριο Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας Επιχειρήσεων και Οργανισμών» (Business Innovation, Creativity and Competitiveness (BICC) Research Lab) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης &Τεχνολογίας του ΔΙΠΑΕ. Υποστηρικτής της ημέρας του διαγωνισμού ήταν το fagi.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια